2777
2789
عنوان

آلرژی محیطی بر اثر تغییر مکان زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امپول تپی نفرین خیلی حیاتیه

امپولشو گرفتم گاهی فشار خون خودم میره بلا راه هواییمو باز میکنه بخاطر همین الرژی ۴ ماهه فشار خون دیاستولیکم همش رو ده هست تا الان همین فشار خونم نجاتم داده ولی دوبارم فشارم نرفت بالا دچار چنان نفس تنگی شدم شاید بکم ۱۰ دفعه دچار نفس تنگی شدید شدم غش کردم بعد ۱ ساعت بهوش اومدم

آب سیب بگیر روزی یه لیوان بخور

به همهدحساسیت دادم حتی سیب فقط کباب و برنج کوبیده رستورانی میتونم بخورم با چایی و آب خالی برنج معمولی هم نمیتونم بخورم اتفاقا برنج الرژیش ازاجیل خطرناکتره ولی نمیدونم رستورانا چیکار میکنن برنجاشون و گوشتاشون اصلا بهم حساسیت نمیده ولی هر برنج دیگه ای میخورم تا مرز انافیلاکسی میرم اللخصوص برنج بیشتر از تخم مرغ و شیر برام الرژی میده دکترا خرن چیزی نمیفهمن میگن برنج الرژی نداره اتفاقا من برنج رو میخوردم خفه میشدم

آب سیب بگیر روزی یه لیوان بخور

به همهدحساسیت دادم حتی سیب فقط کباب و برنج کوبیده رستورانی میتونم بخورم با چایی و آب خالی برنج معمولی هم نمیتونم بخورم اتفاقا برنج الرژیش ازاجیل خطرناکتره ولی نمیدونم رستورانا چیکار میکنن برنجاشون و گوشتاشون اصلا بهم حساسیت نمیده ولی هر برنج دیگه ای میخورم تا مرز انافیلاکسی میرم اللخصوص برنج بیشتر از تخم مرغ و شیر برام الرژی میده دکترا خرن چیزی نمیفهمن میگن برنج الرژی نداره اتفاقا من برنج رو میخوردم خفه میشدم

به همهدحساسیت دادم حتی سیب فقط کباب و برنج کوبیده رستورانی میتونم بخورم با چایی و آب خالی برنج معمول ...

میدونی چیه واقعا آدم خودش بهتر سر در میاره تو بدنش چخبره و چی بهش می‌سازه چی بهش نمیسازه. حتما هرچی بهت میسازه بخور. یه طب سنتی هم برو ویزیت شو. 

حواستم باشه به خاطر مصرف گوشت زیاد کلسترولت نره بالا سرکه انگبین یا چیزای ترش مثل آب زرشک اگه آلرژی نداشتی بخور که تنظیم شی. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر.