2777
2789
عنوان

پدر شوهر

97 بازدید | 11 پست

سلام 

من یا مقدار پول از حساب نامزدم برداشت کردم که الکی بیهوده خرجش نکنه رفتم دادمش طلا و بهش هم گفتم گفت اشتباه کردی در صورتی که طلای منو فروخته بود اما باز گفتم اشکال ندارع بیا ببرش فقط خواستم پولت هدر داده نشه 

این رفته به خانوادش گفته باباش زنگ زد که پول و برگردون گفتم دادمش طلا و میارم میدم بهتون گفت که اره تو دزدی و برو گمشو بدرد خانواده ما نمیخوری 

اینم. بگم تو خانوادشون مرد سالار هستن یعنی همش حرف حرف خودشونه 

الان نامزدم پیام داده پشیمونه و بیا صلح کنیم 

من می‌خوام طلاق بگیرم بنظرتون کارم درسته!؟

بنظرم نامزدم بچه ننه هست که هر چی داره به خانوادش میگه و پدرش هم آدم فضول و دخالت کن 

طلاق برای این حرف فقط 

طلاق اشتباهه ولی اونم طلاهات برده فروخته خب این بدون اجازه کاری انجام دادنت هم نرفتی پول نخوردی که طلاعه و الانم هست

یه سر میایید تاپیک آخرم درد و دل🥲🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار شما خیلی بد بود بدون هماهنگی باهاش طلا خریدیکار اونام‌ک بد تر از‌کار شما

این طلایی که میگم منظورم یک پلاک کوچولو بود به قیمت کمتر از ۱۰میلیون که اول اسم خودش هم بود 

آره بابا جدا شو از این خاله زنک

طلا هم برو پرت کن جلوشون بگو گدا گشنه پول شماها نیستم که بخوام دزدی کنم

یه دورم اون طلایی که فروخته رو به روشون بیار

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

آره بابا جدا شو از این خاله زنکطلا هم برو پرت کن جلوشون بگو گدا گشنه پول شماها نیستم که بخوام دزدی ک ...

طلا رو اومد گرفت برد فروختش حتی یه ۵۰۰ضرر کرد اونم گرفت ازم گفت اگه ندی آبروتون میبرم

هرچی ک باشه بهتر بوود باهاش مشورت میکردی مخصوصا ک‌هنوز نامزدید

واقعا قصدم خیر بود خواستم پس انداز بشه براش 

اما نمی‌دونستم می‌ره به خانوادش میگه