سلام. دخترم دو سال و ده ماهشه. تا بهمن ماه تک کلمه حرف میزد. بردمش گفتاردرمانی. الان کلمه هاش بیشتر شده و گاهی دو کلمه و بعضا سه کلمه هم میگه. ولی هنوز خیلی از سنش عقبتره.
تک زبان هستیم. ارث دیر حرف زدن هم نداریم. نگرانم به نظرم پیشرفتش کنده. فکر اینکه یه روز کامل و روون حرف بزنه برام دور از ذهنه. تجربه ای دارید؟
عزیزم نگران نباش من پرستار یه کوچولو بودم تو همین سن دایره لغاتش در حد بچه تو بود کلمه تکی میگفت با بعضا دو کلمه ای کم کم راه افتاد الان ۶ سالشه من هنوز پرستارشم ماشالله همین الان داره کلی برام حرف میزنه 😁🤍
از همگی ممنونم. کاش چندوقت دیگه بیام همینجا بنویسم که دخترم کامل مثل بلبل حرف میزنه. خیلی ناراحتم. ا ...
گلم پسر من ۲ سالگی ی کلمه هم نمیگفت . هوشش خوب بود و عکس العمل هاش فقط هیچی نمیگفت . اطرافیان داغونم کردن با حرفاشون هیکلش هم هزار ماشالا از سنش بیشتر میزد فکر میکردن بزرگه و دور از جون لال یا عقب مونده . .. ی شیشه شربت امگا سه دادم خورد تمام شد شروع کرد کلمه گفتن . دومی تموم شد حرف زد کامل 😊شربت ایرانی هم بود نه خارجی . نمیخوای شربت بدی خوراکی های ک امگا ۳ دارن بده . ماست و سردیجات نده .. در ضمن بد غذا هست براش شربت تقویتی بگیر آسماوویت مثلا نیم ساعت قبل غذا بده . بیسکویت و .. هم بگو غذا خوردی بعنوان جایزه میدم بهت