2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک دو سال و ده ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 23 پست
بچه ها خیلی با هم فرق دارند.دختر من ۹ماهگی‌حرف زد.اما تا ۱۱ماه دندون نداشت.۳ماه و نیمه بود سینه خیز ...

منم خیلی دارم‌حرص میخورم. هنوز از پوشک نگرفتمش. خیلی فداخلاق و نق نقوعه. همه کاراش با جیع و گریه س. نگرانم حرف زدنش هیچوقت درست نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا خوردنش که فاجعه س فاااااجعهههه

تاپیکتو ذخیره کردم چون دیشب ساعت ۱ دیدم نمیشد جواب بدم 

ببین عزیزم خیییییلی زود باید ببریش گفتار درمانی چون مشکل غذا خوردن داره باید حسی هم روش کار بشه 

الان بچت هم کاردرمانی نیاز داره هم گفتار هم رفتار 

کدوم شهری ؟

تاپیکتو ذخیره کردم چون دیشب ساعت ۱ دیدم نمیشد جواب بدم ببین عزیزم خیییییلی زود باید ببریش گفتار درما ...

تهران. دارم گفتار درمانی میبرم از بهمن ماه. غذا خوردنش از اول اینجوری نبود به مرور بد شد. فقط دوس داره کیک و بیسکوییت بخوره

عزیزم نگران نباش من پرستار یه کوچولو بودم تو همین سن دایره لغاتش در حد بچه تو بود کلمه تکی میگفت با بعضا دو کلمه ای کم کم راه افتاد الان ۶ سالشه من هنوز پرستارشم ماشالله همین الان داره کلی برام حرف میزنه 😁🤍

از همگی ممنونم. کاش چندوقت دیگه بیام همینجا بنویسم که دخترم کامل مثل بلبل حرف میزنه. خیلی ناراحتم. ا ...

گلم پسر من ۲ سالگی ی کلمه هم نمی‌گفت . هوشش خوب بود و عکس العمل هاش فقط هیچی نمی‌گفت . اطرافیان داغونم کردن با حرفاشون هیکلش هم هزار ماشالا از سنش بیشتر میزد فکر میکردن بزرگه و دور از جون لال یا عقب مونده . .. ی شیشه شربت امگا سه دادم خورد تمام شد شروع کرد کلمه گفتن . دومی تموم شد حرف زد کامل 😊شربت ایرانی هم بود نه خارجی . نمی‌خوای شربت بدی خوراکی های ک امگا ۳ دارن بده . ماست و سردیجات نده .. در ضمن بد غذا هست براش شربت تقویتی بگیر آسماوویت مثلا نیم ساعت قبل غذا بده . بیسکویت و .. هم بگو غذا خوردی بعنوان جایزه میدم بهت

گلم پسر من ۲ سالگی ی کلمه هم نمی‌گفت . هوشش خوب بود و عکس العمل هاش فقط هیچی نمی‌گفت . اطرافیان داغو ...

شربت امگا سه قبلا خیلی خورده. الان به جز شربت آهن چیز دیگه ای نمیخوره. ببخشید تف میکنه. غدا هم‌چون بدغذاس نمیشه هرچیزی داد بازم ممنون