2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک دو سال و ده ماهه

7438 بازدید | 23 پست

سلام. دخترم دو سال و ده ماهشه. تا بهمن ماه تک کلمه حرف میزد. بردمش گفتاردرمانی. الان کلمه هاش بیشتر شده و گاهی دو کلمه و بعضا سه کلمه هم میگه. ولی هنوز خیلی از سنش عقبتره.

تک زبان هستیم. ارث دیر حرف زدن هم نداریم. نگرانم به نظرم پیشرفتش کنده. فکر اینکه یه روز کامل و روون حرف بزنه برام دور از ذهنه. تجربه ای دارید؟

یعنی بچه ی دو سال و ۴ ماهه رو بردی گفتاردرمانی؟

بنظرم اذیتش نکن 

پسر منم بعد از ۲.۵ شروع کرد حرف زدن 

پزشک اطفال میگفت مهم تر از حرف زدن اینه که متوجه حرفتون بشه مثلا اینو بیار اونو ببر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اطرافم زیاد دیدم بچه ۴/۵ساله هنوز درست نمیتونه حرف بزنه بچه رو اذیت نکن 

اگر مامان بابا و کلمات مهم رو میگه و متوجه منظورت میشه مشکلی وجود نداره 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

سلام دقیقا پسر منم هم سن پسر شماست و حرف نمیزنه و الان یک ماهه تلویزیون و گوشی را قطع کردم می برم گفتار درمانی و کار درمانی بهتر شده و حدود سی تا کلمه می که ولی خیلی نگرانم هنوز غذایش باید میکس شده باشه و بافت درشت غذا باعث میشه اوق بزنه گفتار درمانش گفت حس دهانی اش درگیره 

از بهمن برده گفتاردرمانی

منم پسرم کلمه حرف میزد دیر به حرف اومد ۲سالو نیمش بود رفت رو دور حرف زدن

اما دخترم یک سالو نیمش بود حرف میزد مثه چی

۲سالگی فول فول بود

میخام بگم اینا از ی شکم بودن از یک ژن فرق داشتن

بچتو با بقیه مقایسه نکن درست میشه

شما اون کاری که از دستت برمیومده کردی اگر دخترتون درک کاملی از اطراف داره دستور پذیری هم داره به نظرم دیر حرف زدنش خیلی موضوع خاصی نیست 

من خودم نمی‌دونم چرا حدود ۴ سالگی حرف زدم و همه فکر میکردن لالم 

البته ویتامین حرف زدن ویتامین بی هست سعی کنین غذاهایی که این‌ویتامین دار بیشتره بهش بدین 

اگر شمال هستین تخم اردک البته فقط زرده سرخ شده یا ابپز با روغن زیتون منبع غنی هست 

اصلا کودک‌زیر سه سال رو گفتار درمان قبول نمیکنه و اشتباه بردنش پسر من همسن دختر شماست حدودا ۶۵ کلمه میگه با جملات دو کلمه ای و منم بردمش دکتر گفت نرمال هست و درک کامل داره مشکلی نیست و یدونه امگا داد بدم بهش فقط 

البته من شنیدم دخترا کلا همه مراحلشون‌زودتر هست زودم حرف میزنن

عزیزم این طبیعیه بعضیا کلا دیر صحبت میکنن اگه تو خوبه بچت دوسالشه بعضی کلمات رو میگه من پسر داییم تا چهارسالگی نمیتونست حرف بزنه با اشاره میگف ،الان بزرگتر شره ماشالله ۶ متر زبون داره

فقط سعی کنید تو خونه زیاد باهاش حرف بزنید

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها خیلی با هم فرق دارند.

دختر من ۹ماهگی‌حرف زد.اما تا ۱۱ماه دندون نداشت.

۳ماه و نیمه بود سینه خیز رفت اما ۱سالگی نشست .

تا ۲سالگی همون موهای نوزادی رو داشت 

اینقدر حرص خوردم همه اش حس میکردم بنیه اش ضعیفه که دندون در نمیاره ،یا مو نداره،

ننشستنش هم گذاشته بودم به حساب ضعف بدنی 

الان مو داره یه خرمن،بدن سالم ،زبون دراااااز

از دیوار راست هم بالا می‌ره

انشاالله دختر شما هم بلبل زبون میشه که خسته بشی از صداش

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.