2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات کردی؟

اره 3 ماهه کاتم

وقتی این چن روز ک اوضاع بهم ریخت و جنگ بود 

زنگ زد حالمو پرسید چون منطقمونو زده بودن نگران شده بود 

دیگ خبری ازش نشد 

منو دوباره هوایی کرد فقط 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
اره 3 ماهه کاتموقتی این چن روز ک اوضاع بهم ریخت و جنگ بود زنگ زد حالمو پرسید چون منطقمونو زده بودن ن ...

وای عزیزم🥲

خب چرا وقتی اینطور پیگیر میشن ولی رفتن

منم اکسم حتی الانم بهش میگم بسه دیگ دلیلی نداره حرف بزنیم میگه باز مودی شدی

نمیفهمم چرا🥲💔

چی داره چشات اینجور شدم درگیرت؟🙃

هعی منم دلم تنگ یکی زیر خاک

یکی م منو خاک کرد و رفت بدون اینکه مهم باشه براش چه بر سرم اومد

تو این جنگ دشمن از دشمن خبر میگیره

این نامرد دریغ 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وای عزیزم🥲خب چرا وقتی اینطور پیگیر میشن ولی رفتنمنم اکسم حتی الانم بهش میگم بسه دیگ دلیلی نداره حرف ...

کاش اینم دوباره زنگ بزنه  میدونم فقط زنگ زده بود حالمو بپرسه ولی خب دلم...... 😭😭😭😭😭

الان خداشاهده 2 ساعت بیشترع دارم با ذهنم و قلبم کلنجار میرم ک بهش زنگ بزنم یا ن 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
چرا؟ فوت شدن؟

پدرم بله

ولی اونی که دلمو خاک کرد نه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.