2777
2789
کاش اینم دوباره زنگ بزنه میدونم فقط زنگ زده بود حالمو بپرسه ولی خب دلم...... 😭😭😭😭😭الان خداشاهد ...

گلم علت کات چی بوده؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خب زنگ بزن چرا نمیرنی

میترسم بد برخورد کنه غرورم بشکنه 

اخه عیدم ک زنگ زدم  غرورمو شکست و لهم کرد 

ولی باز منم ک دوسش دارم 

کاش میمیردم ولی اینجوری کسیو دوست نداشتم 

مرگ برام بهتره بخدا

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم بد برخورد کنه غرورم بشکنه اخه عیدم ک زنگ زدم غرورمو شکست و لهم کرد ولی باز منم ک دوسش دارم ک ...

میفهمم چی میگم منم الان ک پیام میدم به بعد دو ساعت جوابمو میده 

ولش کن بهتره زنگ نژنی

چی داره چشات اینجور شدم درگیرت؟🙃

میترسم بد برخورد کنه غرورم بشکنه اخه عیدم ک زنگ زدم غرورمو شکست و لهم کرد ولی باز منم ک دوسش دارم ک ...

هیچ وقت غرورتو نشکن.. یکبار مورد نداره.. تلاشتو کردی دیدی بیفایدس.. بخادت خودش میاد.. من بارها اینو تجربه کردم میگم.. فقط خودتو کوچیک میکنی.. خاستن وتلاش دوطرفش خوبه 

گلم علت کات چی بوده؟

قرار شد بیان خواستگاری 

مادرش با مامانم حرف زد و اینا 

من نمیدونم اون وسط چرا یهو گفتم میخوام ازمونمم بدم وکیلشم کار کنم 

اونم دوس نداره شغل وکالتو کلا 

گف ن 

بعد من لج کردم بعد الانم ک میگ باشه هر چی تو بگی اون لج کر

قرار شد بیان خواستگاری مادرش با مامانم حرف زد و اینا من نمیدونم اون وسط چرا یهو گفتم میخوام ازمونمم ...

دلیل مزخرفیه 

ایشون شاید چیزی و پنهان میکرده دنبال بهونه بوده

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شما چرا کات کردید؟ میفهمم خیلی سخته 😭😭

ما نمیدونم من با یکی چت کردم رلم گفت اره تو ب من نکفتی و پنهون کردی ازم و دیگه رفت البته دندان پزشکی قبول شد ب کل خودشو بالا گرفت

چی داره چشات اینجور شدم درگیرت؟🙃

هیچ وقت غرورتو نشکن.. یکبار مورد نداره.. تلاشتو کردی دیدی بیفایدس.. بخادت خودش میاد.. من بارها اینو ...

بخدا من ی ادمی بودم ب غرورم معروف بودم پیش دوستام چون قبلا با کسی کات کرده بودم 2 سال ن بهش زنگ زدم ن پیام و بدون خدافظی و درسته از درون مردم ولی غرورم نذاشت هیچوقت بهش چیزی بگم اونم همینطور ن زنگ زد ن پیام

ولی برای این نمیدونم چرا اینقد خار و ذلیل شدم 

انگار دارم کارما پس میدم 

دلیل مزخرفیه ایشون شاید چیزی و پنهان میکرده دنبال بهونه بوده

اصلا خیییلی مزخرف و چرت 

اصلا انقد چرته دلیل کاتمون ک خواستم بنویسم خندم گرفت

کلاس انرژی درمانی اینا میره 

میگ انرژیامون بهم نمیخوره😐😐😐😐😐

من ک میدونم اینا رو استادش ب خوردش میده 

قبلا اینجوری نبود 

ما نمیدونم من با یکی چت کردم رلم گفت اره تو ب من نکفتی و پنهون کردی ازم و دیگه رفت البته دندان پزشکی ...

عه کاش میگفتی بش 

هیچوقت ب خاطر کسی رابطه رو خراب نکن

من از اینکارا زیاد کردم پشیمونم  ن ک با کسی چت کنما منظورم اینه اولویت رو دیگران قرار دادم