کاش اینم دوباره زنگ بزنه میدونم فقط زنگ زده بود حالمو بپرسه ولی خب دلم...... 😭😭😭😭😭الان خداشاهد ...
گلم علت کات چی بوده؟
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
قرار شد بیان خواستگاری مادرش با مامانم حرف زد و اینا من نمیدونم اون وسط چرا یهو گفتم میخوام ازمونمم ...
دلیل مزخرفیه
ایشون شاید چیزی و پنهان میکرده دنبال بهونه بوده
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
هیچ وقت غرورتو نشکن.. یکبار مورد نداره.. تلاشتو کردی دیدی بیفایدس.. بخادت خودش میاد.. من بارها اینو ...
بخدا من ی ادمی بودم ب غرورم معروف بودم پیش دوستام چون قبلا با کسی کات کرده بودم 2 سال ن بهش زنگ زدم ن پیام و بدون خدافظی و درسته از درون مردم ولی غرورم نذاشت هیچوقت بهش چیزی بگم اونم همینطور ن زنگ زد ن پیام