2777
2789
عه کاش میگفتی بش هیچوقت ب خاطر کسی رابطه رو خراب نکنمن از اینکارا زیاد کردم پشیمونم ن ک با کسی چت ک ...

اشتباه کردم ولی خب اگه دوسم داشت واقعا باید چشم پوشی میکرد فرصت میداد 

نه؟

چی داره چشات اینجور شدم درگیرت؟🙃

وای منم خیلی حس خاری دارمخیلی درگیرشم

منم 

من قشنگگ میدونم دارم کارما پس میدم

عین روز برام روشنه 

وگرنع ی کارایی میکنم خودم تعجب میکنم 

دوستم میگفت تو اون مهسایی ک ما میشناختیم نیسی تو رو دعا کردن😕😂😂 زنگ زدع بود ب خواهرم حتی میگف چرا اینجوری شده😐

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردم ولی خب اگه دوسم داشت واقعا باید چشم پوشی میکرد فرصت میداد نه؟

ارع دوست داشتن همه چیو حل میکنه ب نظرم 

چون اکس خودم از خیلی چیزایی ک ازم دید چشم پوشی کرد 

خییلی چیزا

منم من قشنگگ میدونم دارم کارما پس میدمعین روز برام روشنه وگرنع ی کارایی میکنم خودم تعجب میکنم دوستم ...

خیلی گیر کردیم 

ایخدا 

خب الان اون پسر نمیخادت؟ یا شما نمیخایش؟

ارع دوست داشتن همه چیو حل میکنه ب نظرم چون اکس خودم از خیلی چیزایی ک ازم دید چشم پوشی کرد خییلی چیزا

خب همین دیگه دقیقا 

اون رفتنی بود تحت تاثیر جو دانشگاه قرار گرفت چت رو بهونه کرد بعد هشت ماه بخاطر چت ولم کرد رفت

اصلا خیییلی مزخرف و چرت اصلا انقد چرته دلیل کاتمون ک خواستم بنویسم خندم گرفت کلاس انرژی درمانی اینا ...

😀😀😀😀

خدا کمکش کنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان اون نمیخواد میگ 3 بار اومدم جلو. همش بچه بازی در اوردی

ولش کن پس 

شاید نظرش عوض شه نمیدونم 

شاید پشیمون شه 

درکل کاش احساس نداشتیم من ک دارم از دوریش اذیت میشم همش میگم چرا وقتی ک بود قدرشو ندونستم☹️🥲💔

خب همین دیگه دقیقا اون رفتنی بود تحت تاثیر جو دانشگاه قرار گرفت چت رو بهونه کرد بعد هشت ماه بخاطر چت ...

عه اگ تازه رفته دانشگاه ک واقعا تحت تاثیر قرار میگیرع 

ولی اگ دوس داشتن از ته دل باشه ب این چیزا نیس بخدا 

انقد دور و برم دیدم. طرف هر کاریم میکنه پسره میمیره براش

نمیدونم والا مردم شانس دارن

عه اگ تازه رفته دانشگاه ک واقعا تحت تاثیر قرار میگیرع ولی اگ دوس داشتن از ته دل باشه ب این چیزا نیس ...

واییی بخدا همینو بگووو مردم شانس دارن 

این چت رو کرد بهونه مشخصه ک الکی کات کرد الکی خرابش کرد 

من مث چی دارم خودخوری میکنم 

خیلیی دلم تنگشه خیلی ولی اون که اونطور رفت ینی هی میرفت 

😭😭😭💔💔وایی فک کن یه هفته قبل کنکورم ب بدترین شکل ولم کرد😭😭چقد التماسش کزدم💔

ولش کن پس شاید نظرش عوض شه نمیدونم شاید پشیمون شه درکل کاش احساس نداشتیم من ک دارم از دوریش اذیت میش ...

الهیییی 

میفهمم 

منم خیلی اذیتم واقعا و همش میگم بقول تو کاش قدر لحظه های باهم بودنمونو میدونستم