2789
عنوان

شغل بازیگری

772 بازدید | 40 پست

خیلی خیلی علاقه دارم استعدادشم دارم ۵ ساله تو فکرشم

به نظرتون برم دنبالش؟ دانشگاه شو برم یا آموزشگاه برم برای یادگیری؟

پیش کدوم بازیگر برم برای یادگیری؟ کدومش بهتره و بعداً معرفی میکنم برای بازی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش جواد عزتی یا نوید محمدزاده، اگر بازیگر خانم میخواهی برو سراغ ترلان پروانه

فقط لطفا پیش گلزار نریا

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دانشگاهش برو 

کتابای معروف بازیگری رو بخر و بخون

اجرای تئاتر شرکت کن

اینترنتی میتونی تست بازیگری بدی سرچ کن.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

کدومشون بهتره؟ واقعا خوبه آموزش شون؟

اره بابا، جواد عزتی و نوید محمدزاده کارشون بیسته، سرچ کن میاد

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

از تئاتر شروع کن 

هیچ بازیگری به صرف شرکت تو کلاسش تورو معرفی نمیکنه

روند معروف شدن و کار گیری اوردن تو این شغل از هفت خوان رستم طولانی تره 

به قولی بازیگری مثل اون درخت بامبو میمونه که ۴ سال از زیر خاک در نمیاد سال پنجم تازه جوونه میزنه و بعد یهو تو چند ماه قد می‌کشه 

آزاد برم دانشگاه مشکلی نداره؟ چون رشته خودم انسانیه

آزاد شهریه اش گرونه اگه داری برو پرس‌وجو کن برو.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

از تئاتر شروع کن هیچ بازیگری به صرف شرکت تو کلاسش تورو معرفی نمیکنهروند معروف شدن و کار گیری اوردن ت ...

از تئاتر شروع کنم نتیجه ای هم داره؟ از تئاتر شهر خودمون شروع کنم یا حتما برم تهران؟