2789
عنوان

شغل بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تئاتر شروع کنم نتیجه ای هم داره؟ از تئاتر شهر خودمون شروع کنم یا حتما برم تهران؟

بله قطعا !

خیلی از همین بازیگرایی که الان میبینی از همین تئاتر شروع کردن و به این جاها رسیدن 

فارغ از همه چیز ، تئاتر راه تو رو به سمت آدمایی باز می‌کنه که اونا می‌تونه برات آشنا یا اعتبار بشه 

تئاتر جای افراد واقعا هنرمنده تئاتر خیلی مسیر های خوب برای آدم باز می‌کنه نه فقط بازیگری 

یکی از آشناهامون از همین تئاتر وارد مجری‌گری و تلویزیون شد 

تئاتر بی نظیررررره !

فعلا تا یه مدت شهر خودت برو تا بتونی مداوم بری و ول نکنی بعداً که یکم بهتر شدی و شرایطش رو داشتی تهران برو 

الان که هیچی نشده نیاز نیست خودتو تا تهران اذیت کنی

بله قطعا !خیلی از همین بازیگرایی که الان میبینی از همین تئاتر شروع کردن و به این جاها رسیدن فارغ از ...

بعد ببخشید میپرسم فضای بازیگری میگن زیاد خوب نیست درست میگن؟؟ یا آدم سالم هم هست داخلش؟؟ بعد یه سوال دیگه به نظرتون از همین الان تئاتر رو شروع کنم؟ یا دانشگاه رفتم بعد شروع کنم؟

برو پیش جواد عزتی یا نوید محمدزاده، اگر بازیگر خانم میخواهی برو سراغ ترلان پروانهفقط لطفا پیش گلزار ...

گلزار دیگه دندون گیر نیس😂😂😂😂😂 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

بعد ببخشید میپرسم فضای بازیگری میگن زیاد خوب نیست درست میگن؟؟ یا آدم سالم هم هست داخلش؟؟ بعد یه سوال ...

متأسفانه تا حد زیادی درسته 

من فکر میکردم شاید حد و مرز و اینا برات اهمیت نداشته باشه و موردی نباشه که میخوای واردش شی و حتما خودت می‌دونی که قصدت جدیه 

بله قطعا آدم سالم هم توش هست اما دروغ چرا واقعا کمه !

اونایی که پدر یا مادر بازیگر تهیه کننده کارگردان یا عوامل پشت صحنه هستن جزء همون پارتی هستن که سالم واردش میشن 

از همین الان شروع کن بازیگری باید بری داخلش و عمل کنی