2777
2789
عنوان

شغل بازیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متأسفانه تا حد زیادی درسته من فکر میکردم شاید حد و مرز و اینا برات اهمیت نداشته باشه و موردی نباشه ک ...

قصدم جدیه ولی خیلیا گفته بودن آدم سالم توشون زیاده و همه شون اینجوری نیستن به خاطر همین میخواستم واردش بشم من حد و مرز برام خیلی مهمه به نظرتون با این شرایط میتونم دیده بشم؟ کارگردانی چطوره اگه رشته کارگردانی بخونم اونم حد و مرز ندارن؟

بعد ببخشید میپرسم فضای بازیگری میگن زیاد خوب نیست درست میگن؟؟ یا آدم سالم هم هست داخلش؟؟ بعد یه سوال ...

من دوستم بازیگر تئاتره

یه بار رفتم پشت صحنه رو دیدم محیط بدی نیستاا ولی خیلی رو میخواد وارد این حرفه بشی مثلا ارتباطت با پسرا باید عالی باشه و اینکه اصلااا خجالتی نباشی چون جلو تماشاچی ها باید بازی کنی بالاخره . و اینکه واقعا سخته موفق بشی تو بازیگری خودت الان ببین چند بازیگر کلاا داریم . در برابر دانشجوهای بازیگری خیلی کمه 

دوستم رفته بود کلاس بازیگری بیرون

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
من دوستم بازیگر تئاترهیه بار رفتم پشت صحنه رو دیدم محیط بدی نیستاا ولی خیلی رو میخواد وارد این حرفه ...

روابطی مثل حرف زدن رو مشکلی ندارم ولی خیلیا میگن برای اینکه کارگردان بیاره تو بازیش باید باج بدی بهشون و پیشنهاد رابطه میدن راست میگن؟؟

روابطی مثل حرف زدن رو مشکلی ندارم ولی خیلیا میگن برای اینکه کارگردان بیاره تو بازیش باید باج بدی بهش ...

نمیدونم اینو دیگه کسی نمیاد بگه که من باج دادم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...