2777
2789
عنوان

پدرم همش بهمون ضرر میزنه

477 بازدید | 23 پست

تو تاپیکار قبلیم گفتم که داستان چیه و من الان به سختی دارم‌ حقوقمو برنامه ریزی میکنم بعد پدرم میره یهو یچیز تاریخ مصرف گذشته میخره یا یه وسیله رو خراب میکنه بااینکه میتونه دست نزنه بهش و همش مثل بچه ها ضرر میزنه واقعا فشار زیادی به مغزم میاد مثلا یه کیف تازه خریدم میگه بذار اسپری بزنم پررنگ شه زده نابودش کرده اصابم خرابه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل شوهر منه ، کاش ضرر هاش اندازه خراب کاری بابات بوده کلی خسارت بهمون زده بعضی ها رو خدا از نعمت عق ...

ضررای میلیاردی هم زیاد زده واقعا گاهی فکر میکنم سنش بالا رفته زوال عقل گرفته ولی قبلا هم همین بود قبلا مادرم زنده بود جلوشو میگرفت الان من از پسش برنمیام 

بابا هرروز باهاش درگیرم و دعوا میکنم باهاش مثل بچه ها همش صدام تو محله بلنده خودمم خجالت میکشم چیزی ...

استارتر تایپکای قبلتو دیدم بنظرم یطوری باید جلوی خواهرتو بگیری که دیگه قسطی از حساب بابات چیزی نخره

برو فروشگاهایی که ازشون خرید میکنه و بهشون بگو اینکارو نکنن

نمیدونم بابات شغلش چیه ولی یه راهی براش پیدا کن

خیلی ببخشید که اینو میگم

ولی اروم و ساده نباش

به یه بهونه ای به خواهرت برین که دیگه جرعت نکنه بگه نامزد داری یا نمیخوای ازدواج کنی،یبار که ریدی به هیکلش دیگه گوه اضافی نمیخوره(ببخشید بابت اینطوری حرف زدنم😂) 

استارتر تایپکای قبلتو دیدم بنظرم یطوری باید جلوی خواهرتو بگیری که دیگه قسطی از حساب بابات چیزی نخرهب ...

عزیزم خواهرم هارتر از این حرفاست یبار اومدم جلوش دربیام حمله کرد محکم زد توصورتم یک هفته نتونستم برم بیرون کبود بود میگفت حق نداری هیچی بگی و میگم بابا منم ادمم میخوام زندگی کنم میگه تو میخوای زندگی منو خراب کنی و چشمت به شوهرو بچه ها و زندگی منه .... خیلی اشعاله خودش یروز از پدرم پرستاری نکرد کنارش نبود حتی یه کیسه دارو نخرید از داروخونه براش بعد الان‌نمیذاره حرف بزنم پدر نامردمم فقط میگه اونا بزرگترن احترام نگه دار 

عزیزم خواهرم هارتر از این حرفاست یبار اومدم جلوش دربیام حمله کرد محکم زد توصورتم یک هفته نتونستم برم ...

وکالتو از طریق پدرت میتونی اوکی کنی که لغو بشه

تو از اون هار تر شو تا کی میخوای زیر حرف زورش باشی؟ 

وکالتو از طریق پدرت میتونی اوکی کنی که لغو بشهتو از اون هار تر شو تا کی میخوای زیر حرف زورش باشی؟

هرچی میخواست ببره رو برده دیگه هیچی نمونده نمیتونم روانیه مثل سگ هار میپره بهم حرف بزنم دارم دق میکنم ... بابام به حرفم گوشنمیده حتی بهم نگفته بود وکالت داده خودم فهمیدم 

هرچی میخواست ببره رو برده دیگه هیچی نمونده نمیتونم روانیه مثل سگ هار میپره بهم حرف بزنم دارم دق میکن ...

نمیدونم چی بگم 

راهی نداری از خونه بزنی بیرون؟ 

بزن بیرون تا همونی که پولای باباتو برده بیاد ازش نگهداری کنه. 

نمیدونم چی بگم راهی نداری از خونه بزنی بیرون؟ بزن بیرون تا همونی که پولای باباتو برده بیاد ازش نگهدا ...

نگهداری نمیکنه یکروزم نگه نمیداره یبار تو خونه اون بابام حالش بد شد خودش بیمارستان نبردش زنگ زد به من با دعوا گفت وظیفه شوهر من نیست بابارو بیمارستان ببره تو بیا ببرش