2777
2789
عنوان

روز پدر و به بابام تبریک نگفتم

155 بازدید | 11 پست

هیچکس حق نداره قضاوتم کنه ولی نمیدونم چرا ته دلم یجوری ام دلم خیلی سوخت

منو بابام و داداشم کنار هم بودیم بعد داداشم به بابام تبریک گفت رفت بوسش کرد من هیچی نگفتم بعد از چند دقیقه بابام بهم گفت دخترم تو نمیخوای تبریک بگی؟ منم لبخند زدم بازم هیچی نگفتم اونم دیگه چیزی نگفت

از دیروزه ناراحتم ولی منم دلایل خودمو دارم روز پدر برای ادماییه که در حق بچه هاشون واقعا پدری کردن من که چیزی از بابام ندیدم 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و خواهرامم تبریک نگفتیم

راستش پدر من اصلا برام پدری نکرد

هرچی بود لطف های پدربزرگم بود

من روی خوش پدرمو ندیدم

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

لابد حق داری ما که بینتون نیستیم چی میگذره...

البته اگه پرتوقع نباشی

کاربر عزیز تا وقتی احترامت واجبه که احترام بزاری🥰1۳95کاربر خاموش بودم ..1396کاربری زدم تعلیق شدم وچون اسم کاربریم بار انرژی منفی داشت وتاپیکام زیاد بود کاربری جدید زدم🥰

کاملا درکت میکنم و میفهمتت..

میدونی خودم ازش راضی نیستم ولی همیشه دلم بهش میسوزه

من نمیخوام ی خار تو پاش بره یا یوقت احساس ناراحتی کنه حتا اجازه نمیدم کسی راجبش بد حرف بزنه ولی خودم دلم صاف نیست ازش

یه تبریک ساده چیزی ازت کم نمیکرد.دعای خیر بابات پشتوانت میشد

ولی بعضی پدر ها پدری نکردن

تبریک گفتن به همچینپدرایی ناحقیه به پدرایی که درست و حسابی پدری کردن

من حسرت یروز رفتار خوب پدرم به دلم موند

حسرت خندیدن پدر و مادرم کنار هم به دام موند

حسرت این به دلم موند که یبار بخاطر موفقیت هام بهم تبریک بگه و خوشحال بشه

و خیلی از حسرت ها که از بچگی باهام اومد تا به الان

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
میدونی خودم ازش راضی نیستم ولی همیشه دلم بهش میسوزه من نمیخوام ی خار تو پاش بره یا یوقت احساس ناراحت ...

مبغهمتتت منم کاملا همینمممم چ میشه کرد ولی..

خدایا تنها به قدرت تو ایمان دارم خودت میدونی چه تلاشی کردم میشه برام صلوات بدین؟🥺