2777
2789
عنوان

پدرم همش بهمون ضرر میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 23 پست
وکالتو از طریق پدرت میتونی اوکی کنی که لغو بشهتو از اون هار تر شو تا کی میخوای زیر حرف زورش باشی؟

فقط میخوام خودمو ازش دور کنم دلم برای پدرم میسوزه وگرنه یکروز تو اون خونه نمیموندم پدرم پیر شده مثل بچه ها شده از طرفیم گاهی میگه من میدونم خوار برادرت بهت زورمیگن اما کاری از دستم برنمیاد شرمندتم و ...

نگهداری نمیکنه یکروزم نگه نمیداره یبار تو خونه اون بابام حالش بد شد خودش بیمارستان نبردش زنگ زد به م ...

نباید میرفتی

چون میتونه بهت زور بگه پررو شده 

بذارش تو تنگنا تا نتونه کاری بکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میخوام خودمو ازش دور کنم دلم برای پدرم میسوزه وگرنه یکروز تو اون خونه نمیموندم پدرم پیر شده مثل ...

دختر این خواهر سلیطت میبینه تو اینطوری مهربونی دارن ازت سواستفاده میکنن🥲اگه خونتون مال خودتونه باباتو راضی کن بزنش به نامت که نیان خونتو ازت بگیرن حق خودته

نباید میرفتیچون میتونه بهت زور بگه پررو شده بذارش تو تنگنا تا نتونه کاری بکنه

نمیرفتم بابام میمرد بعدم نمیدونی که زنگ میزنی پنج شش بار پشت هم میگه بابا مرد 

دختر این خواهر سلیطت میبینه تو اینطوری مهربونی دارن ازت سواستفاده میکنن🥲اگه خونتون مال خودتونه بابا ...

یه زمین خواست بنامم بزنه خواهرم یه سلیطه بازی در اورد اشغال گثافط گفت حق نداری اگر خواستی ازدواج‌ کنی جهازو مراسم بگیری پول بابا رو من میخوام اخه داره خونه میسازه کثافط از پدرم وکالت داره همه کاری میتونهبکنه بابامم تو حال خودش نیست مریضه نمیتونه دفتر خونه بره 

یه زمین خواست بنامم بزنه خواهرم یه سلیطه بازی در اورد اشغال گثافط گفت حق نداری اگر خواستی ازدواج‌ کن ...

اسی از یه وکیل کمک بگیر 

توهم وکالتنامه بگیر

بده متنشو برات تنظیم کنن 

بده بابات امضا کنه 

اون زمینو و خونه رو بزن به نامت

بعا خدایی نکرده بابات چیزیش شد خواهرت و برادرت بلاها بر سرت میارن 

زرنگ باش مثل اونا، بجنب که همچی از دستت نره 

اسی از یه وکیل کمک بگیر توهم وکالتنامه بگیربده متنشو برات تنظیم کنن بده بابات امضا کنه اون زمینو و خ ...

عزیزم چی بگم که دهنم بسته ست گفتم ضرر میلیاردی همین یعنی برادرم اپارتمان  پدرمو گرفت و خواهرم خونه پدریمو برای همینم الان دهنمو باز نپیکنم که حرمتا شکسته نشه زده به نام خودش حونه رو میترسم چیزی بگم پیرمردو الاخون والا خون کنه بمیرم من راحت شم همین زمینو فقط بهم وکالت داده که بنام خودم بزنم اونم خواهر بیشرفم همششش خواستگارامو میپرونه زمینش سه چارتومنی میشه 

اسی از یه وکیل کمک بگیر توهم وکالتنامه بگیربده متنشو برات تنظیم کنن بده بابات امضا کنه اون زمینو و خ ...

خواهرم نمیدونه من قضیه رو فهمیدم که خونه رو بنام خودش زده میدونم اونقدر هار و وحشیه به روش بیارم بیرون میکنه و بی ابرو بازی درمیاره و ...

ضررای میلیاردی هم زیاد زده واقعا گاهی فکر میکنم سنش بالا رفته زوال عقل گرفته ولی قبلا هم همین بود قب ...

دقیقا ضرر های میلیاردی زده بیچارم کرده ۲۰ ساله دارم باهاش سرو کله می زنم به جاش خودم خر شدم اون ادم نشد 😣