2777
2789
عنوان

ساده تر از من وجود نداره👩‍🦯

105 بازدید | 13 پست

هر چی ببشتر میگذره میفهمم واقعن ساده تر از من وجود نداره

من آدم بیش از حد باوفایی ام و وابسته آدما میشم چه دختر چه پسر

با یکی از دوستام بخاطر همین چیزا سعی کردن ارتباطم و قطع کنم

گذشت و این روزا یکم ارتباطمون شکل گرفت دوباره

مثلا امروز زنگ زد که بریم خونه یکی از دوستامون

منم آماده شدم پیش دروازه شونم تازه داره بهم میگ که نه نیستن نیا!

اصن یک درصد براش مهم نبود

ولیی من پاشدم رفتم حموم آماده شدم:|

قلبم درد گرفته

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اشتباه میکنی گل 

تا من هستم این افتخار به تو نمیرسه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بی هیچ حرفی بلاکش کن و دیگه ارتباط نگیر

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این موضوع برای من به یه شکل دیگه  اتفاق افتاده 

و فهمیدم من واقعا خرم 🫥

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

این موضوع برای من به یه شکل دیگه اتفاق افتاده و فهمیدم من واقعا خرم 🫥

من خیلی چیزا واسم اتفاق افتاده و یکیشم دنیا رو واسم خراب میکنه 

ولی واقعن دیگه بیخیال شدم 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

انرژیتو خرج آدمای بی لیاقت نکن هر قدرم وفادار یا مهربون باشی قرار نیست خرج همه کنی بدون خرج کیا کنی ...

اره دیگه واسم خودم همه کار میکنم آدما ارزش ندارن

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ول کن اهمیت نده ، اتفاقا از من ساده تر نیست منم اینجور مث تو خودمو عداب دادم ولی اخر تمومش کردم رفت

اره دیگه بیخیال میشم ولیی این حسا یادم میمونه 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

من خیلی چیزا واسم اتفاق افتاده و یکیشم دنیا رو واسم خراب میکنه ولی واقعن دیگه بیخیال شدم

اره دیگه اهمیت نده به این ادما

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

هعییی ی کارایی کردم که بگم پی میبری واقعن وجود نداره💔💔

منم دقیقا همین فکرومیکنم

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اره دیگه واسم خودم همه کار میکنم آدما ارزش ندارن

دقیقا منم ی جورایی مث خودتم ولی تهش فهمیدم تنها کسی که لیاقت توجه و انرژیه منو داره خودمم

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!