2789
عنوان

دوستان کمک

574 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

دخترم امسال میره دهم رشته ریاضی میشه لطفاً دبیرستان های خوب اصفهان را معرفی کنید 

ابدار ۲ 

شیخ بهایی 

بهشت ایین 

شاهد غفاری 

نسرین جناب 

گلستانیان را در نظر دارم

گلستانیان را رفتم خیلی از محیطش خوشم نیومد ولی می گفتن معلماش خوب هستن نسرین جناب را نرفتم ولی اونم تعریف می کردن ما محدوده مدرسه فرقدانی می شیم ولی دوست دارم دخترم بره ناحیه ۲ ولی اگه اطلاعاتی درمورد فرقدانی دارید ممنون میشم بگید🙏

محمدباقر 

امام صادق 

ولی اگه میخواین دخترتون ذهن سالم داشته باشه و تو دوران مدرسه درگیر دغدغه‌های بیخودی نباشه و فقط فکر درس باشه.حتما محمد باقر چون از لحاظ جو بهترین مدرسس

ولی اگه روحیه رقابتی نداره یا خیلی حساسه اصلا توصیه نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محمد باقر رشته ریاضی مخصوصا عالی کار میکنن. رتبه ۱۶ کنکور ۴۰۱ رو داشتن. کلی رتبه سه رقمی هم دارن هرس ...

متاسفانه شرایطی پیش اومد که نتونستم دخترم را غیر دولتی بنویسم

نیک آهنگم من شنیدم اینا مدرسه های خیلی خوبن 

ولی فک کنم غیر دولتیه.

البته شهریه هاشون رو نمیدونم. فقط محمد باقرو امام صادقو میدونم که البته محمد باقر نصف امام صادقه

نمونه دولتیام که کمتر

ولی بهشت آیین رو سمتش نرین من چیزی شنیدم که دوستم با چشای خودش دیده بود که اصلا نمیتونم بگم اینجا

محمدباقر امام صادق ولی اگه میخواین دخترتون ذهن سالم داشته باشه و تو دوران مدرسه درگیر دغدغه‌های بیخو ...

درمورد دبیرستان شیخ و بهایی و ابدار و فرقدانی اطلاعی ندارید ؟

نیک آهنگم من شنیدم اینا مدرسه های خیلی خوبن ولی فک کنم غیر دولتیه.البته شهریه هاشون رو نمیدونم. فقط ...

نیک اهنگ هم غیر دولتی هست 

وای😱 اخه من خیلی تعریف بهشت ایین را شنیده بودم