2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم دعوام شد بدجور

214 بازدید | 11 پست

مهمونی مادر شوهرم بودیم بچه من تا می‌رفت پیش نوه خواهرشوهرم صدای مامانش درمیومد

پسر من فقط میخواست بازی کنه ولی اونا طردش میکردن چند بار تکرار کردن تا اینکه صدای شوهرم دراومد

دختر خواهر شوهرم عین زن های پتیاره به شوهرم حمله کرد دست شوهرمو گرفته بود هی می‌گفت بیا بریم کارت دارم شوهرم هم همش می‌گفت برو کنار حوصله ات رو ندارم

تا اومد سمت پسرم دستشو آورده بود جلو صورت پسرم می‌گفت من به تو چیزی گفتم دیگه طاقت نیاوردم گفتم دستتو از چشم پسرم بردار اون کلی بهم بی احترامی کرد

گفتم فکر می‌کنی دو تا چشم درشت می‌کنی کسی ازت می‌ترسه نه احترام دایی سرت میشه نه هیچی

یهو خواهر شوهرم اومد گفتم داداش منو این زنش پر می‌کنه ده بار گفت

منم پاشدم گفتم مشکلات چند سال پیش رو یادت بیار ببینم داداشت ظرفیت پر کردن داره یا نه؟دامادت رو نگاه می‌کنی فکر نکن داداشت هم مثل دامادته

منم آدمی نیستم که کسی رو پر کنم چه جوری میخوای تو یه وجب قبر بخوابی

(شوهرم خیلی بدی در حقم کرده بود خیلی 

در ازای حق طلاق برگشتم به زندگی)

دیگه از خونه شون اومدیم بیرون

خیلی ناراحتم از اینکه بهم تهمت زدن و حق به جانب بودن

ناراحت نباش چون شما هم کم نذاشتید، جوابایی که شما دادید جای ناراحتی براتون نمیذاره.

من از این می‌سوزم چطور هنوز ذات منو نشناختن

بخدا من اصلا بدی کسی رو نمیخوام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زیاد دعوام میشد با خانواده شوهرم وهمشم خودم ضربه میخوردم و تا مدتها ناراحت بودم و همه باهام قهر میشدم ولی حق بامن بود ازین به بعد تصمیم گرفتم تحت هیچ شرایطی جلو خانواده شوهر چیزی نگم چون به ضرر که شوهرم پشتکوه نمیگیره همه کاسه کوزه ها می‌شکنه سرم

من از این می‌سوزم چطور هنوز ذات منو نشناختنبخدا من اصلا بدی کسی رو نمیخوام

عزیزم ناراحت نباش، ادما هرجور دوست دارند طرف را میبینند، حالا براشون صدت را بذار وقتی نمیخواند ببینند دست شما نیست.

شما هم جوابشون را کامل دادید دیگه برای اینکه اونا چیکار کردند و گفتند غصه نخور، به خصوص اینکه اگه جلوی دامادش بوده باشه که همه ی این حرفها برای خواهرشورت صد برابر میشه.

من از این می‌سوزم چطور هنوز ذات منو نشناختنبخدا من اصلا بدی کسی رو نمیخوام

ذاتت برا خدا خوب باشه وخلق خدا.اما وقتی گیره آدم بدذات میوفتی مثل خودش بشه اجازه نده بچه ت ناراحت بشه ازحق خودت وبچه ت همیشه دفاع کن و کم نیار

دیگه پدرش بلند شده بود برا دعوا تو نیازی نبود بلند شی.

شوهر من خیلی بی زبونه البته فقط واسه خانواده خودش

دستشو گرفته بود ول نمی‌کرد شوهرم حتی هلش نداد بعد از اون هم اومده بود پسر منو بازخواست میکرد

عزیزم ناراحت نباش، ادما هرجور دوست دارند طرف را میبینند، حالا براشون صدت را بذار وقتی نمیخواند ببینن ...

نه جلو دامادش نگفتم شوهرم غصه بخوره

ولی خانواده داییش بودن