2777
2789
عنوان

لطفا کمککککک

132 بازدید | 17 پست

هفته هفت هشت بارداریمم 

اواید همش گریه م میگرفت. الانا هم خیلی عصبی شدم. باهمه دعوا میکنم. از همه شاکی ام. نمیدونم چرا اینجوری شدم و چیکار کنم درست بشه. لطفا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طبیعیه،هورمونات به هم ریختن،به حرف ذهنت گوش کن،ببین چی دلت می خواد همون کارو انجام بده که حالت خوب بشه،من خودم هفته ی ۱۱ هستم،واقعا از هفته ی ۶ تا ۸ عذاب آور بود برام،از همه چیز بدم میومد حتی از بچم

بخشیش تغییرات هورمونیه . ولی سعی کن کارا یا افرادی که عصبیت می کنن فعلا یه مدت خیلی نزدیکشون نشی

عصبانیت واست خوب نیست عزیزم

کارایی که آرومت می کنه انجام بده

ویارم داری؟ 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

من هم سر پسرم همین بودم در طول دوران بارداری 3 بار قهر کردم رفتم خونه بابام طبیعیه بعد زایمان مراقب باش افسردگی نگیری من گرفتم حالم خیلی بد بود ولی بعد یه مدتی خوب شدم الان سر این یکی بارداریم خیلی بهترم

بخشیش تغییرات هورمونیه . ولی سعی کن کارا یا افرادی که عصبیت می کنن فعلا یه مدت خیلی نزدیکشون نشی عص ...

نه زیاد ولی از غذا پختن خوشم نمیاد از بوی گوشت

من هم سر پسرم همین بودم در طول دوران بارداری 3 بار قهر کردم رفتم خونه بابام طبیعیه بعد زایمان مراقب ...

منم بچه دوممه. سر دخترم زیاد اینطوری نبودم. دانشگا میرفتم سرحال بودم. گاهی میگم شاید چون تو خونه میشینم اینجوری ام. همش کسل پکر عصبی.

سلام گلم کاملا طبیعی ولی با خوندن قرآن و ورزش یوگا به خودت و اوضاع مسلط شو اول راهی

میخونم قران. اما کسی حرفی میرزنه باید جوابشو بدم بعد میبینم دستام داره ضعیف میلرزه. قلبم شدید میتپه

عزیزم طبیعیه،هورمونات به هم ریختن،به حرف ذهنت گوش کن،ببین چی دلت می خواد همون کارو انجام بده که حالت ...

خداکنه درست بشم وگرنه همه رو از اطرافم پرلکنده میکنم.مخصوصا ک نمیدونن باردارم