hasssti مدیر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 عنوان لطفا کمککککک | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 17 پست هفته هفت هشت بارداریمم اواید همش گریه م میگرفت. الانا هم خیلی عصبی شدم. باهمه دعوا میکنم. از همه شاکی ام. نمیدونم چرا اینجوری شدم و چیکار کنم درست بشه. لطفا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸 1396/12/04 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمعدونیَ0000 عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 4576 خداکنه درست بشم وگرنه همه رو از اطرافم پرلکنده میکنم.مخصوصا ک نمیدونن باردارم عزیزم خب چون الان زحمت بچه اولتم داری خسته میشی. انشالله 3 ماهه اول بگذره بهتر میشی. بعدا که بهشون گفتی بارداری بگو که اون موقع بخاطر وضعیتم اینجوری شدم مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.
hasssti مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 عزیزم خب چون الان زحمت بچه اولتم داری خسته میشی. انشالله 3 ماهه اول بگذره بهتر میشی. بعدا که بهشون گ ... اره باید بگم. یه لحظه عصبی میشم. حرف بدی نمیزنم ولی حرفایی ک میزنم تند و با حرص میگم 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
hasssti مدیر استارتر عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 13461 عزیزم خب چون الان زحمت بچه اولتم داری خسته میشی. انشالله 3 ماهه اول بگذره بهتر میشی. بعدا که بهشون گ ... اره باید بگم. یه لحظه عصبی میشم. حرف بدی نمیزنم ولی حرفایی ک میزنم تند 🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸