2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیاید شوهر بی محبت

832 بازدید | 57 پست

سلام بچه ها من شوهرم طبع سرد داره کلا بی محبت چهارسال زندگی میکنم باهاش بچه هم نه میخوام و ن اون خداروشکر، مشاور رفتیم فایده نداشت خیلی بشدت وابسته کارش هست، زبونی لمسی محبتش صفره زمانی ک من پروید میشم انگار خوشحال میشه‌ چون رابطه نداریم هفته ای دوبار اونم من ب خودم برسم میگه بریم.. اینا از ترس من رابطه برقرار میکنه  انگار از روی وظیفه رابطه برقرار میکنه تن ب دکتر رفتن نمیداد رفتم خودم س ک ستراپ نامه نوشته شوهرم بره اورولوژی هورمون هاش بررسی بشه حالا زاضیش کردم هفته دیگه بریم واقعا خدا کنه درست شه از زندگی کنارش خستم جنگ ک شد کلا دو‌روز خونه موند اونم با دعوای من، فقط فکر پول مغازش همین شغلش ازاد بچه خوبی هست اما بدرد زندگی مشترک نمیخوره صدبار خواستم برم قهر نزاشته ولی دیگه نمیتونم باهاش ادامه بدم همش دنبال بهونم ک بزارم برم، اجتماعی نیس ادم گریز هست مثل پیرمردهای نودسالع اخلاقش چیکاررر کنم بود نبودش برام مهم نباشه؟؟ ترخدا نگید سرت گرم کن فلان همه کار کردم میخوام دیگه برام مهم نباشههه عشق ی طرفه ب درد نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برای شوهرت سوخت گناه داره

باهاش هم دل باش 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببین زندگی مشترک همینه از یه جایی به بعد همه چی تکرار و تکرار هست و آدم رو دلزده می‌کنه باید خودت به زندگیت رنگ بدی من می فهمم چی میگی چون بچه هم ندارید باز زندگی شما یکنواخت تر شده ولی خب هفته ای دوبار هم خیلی کم محسوب نمیشه بگی سرد مزاجه. 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من بهت میگم این زندگی نمیشه. مردا تازه بعد چهل و پنج حوصله و  میلشون کمتر میشه. با بچه هم ک کمتر میشه. این ک الان اینطوره بعدا میشه یخمک. اگر مشکل هورمونی داشت و درمان کرد ک بمون وگرنه خودت رو علاف نکن

تو چقدر منی دخترفکرکردم خودم نوشتم این تاپیک روواقعا سخته😔آدم به خیانت هم فکرمی‌کنه حتی ولی نمیشه

عزیزم اره منم ب فکر خیانت میفتم ولی اونم موقت اخه فکر خودکشی هم هستم

شوهرم من سردمزاجه یه طوری که دوماه یه بار رابطه داریم ما بعد بچه دار شدن اینطوری شدیم خودمم حالم بهم میخوره از اینکه کاری کنیم حس میکنم بچه تر میزنه به رابطه زن و شوهر چون ما قبلش خیلی همو دوس داشتیم گرم بودیم اما الان کلا جفتمون عوض شدیم 

عزیزم اره منم ب فکر خیانت میفتم ولی اونم موقت اخه فکر خودکشی هم هستم

دقیقا مثل من

ولی به این فکرکن که اون آدم لیاقت خودکشی هم نداره.کسی که نیاز زنش براش مهم نیست،نبابد بخاطرش خودتو عذاب بدی‌. من والا حدس میزنم اینا همجنس‌باز باشن چون این حجم از بی بخاری، غیرعادیه

چرا واسه اون؟!!!

حس،کردم باهاش رفیق نیستی 

نمیدونم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
اسی باکسی دوست نیست؟؟؟

نه اصلا اهل دختر بازی اینا نیست خیلی کاری بد وابستس کارش هم ارتقا داده ولی اصلا اخلاقش خوب نیس خیلی یبس خشک رفیق مرد داره اگ گیرهای من نباشه ده یازده شب ولش کنی میاد انقدر اوایل زندگی جنگیدم باهاش دیگه قهوه خونه نمیره وگرنه میرفت