2777
2789

با مادرشوهرم که ۷۵ سالشه زندگی میکنم پاهاش آرتروز شدید داره و‌همش یه جا میشینه وکاری‌نمیکنه . خواهر شوهرم که متاهله اومده بود باهم داشتیم آشپزخونه رو می شستیم یه ظرفی که چند وقت پیش شکسته بود یه قسمتیش انداخته بودیم تو‌آشغالا 

رفته تو آشغالا رو نگاه کرده بعد میگه چرا ظرفمو شکستین 

خواهر شوهرم گفت والا قبلاشکسته بود من نشکستم گفتم دستتونو میبره. حالا‌حواسش نبود من از پنجره دارم نگاشون میکنم . گفت میدونم با دست اشاره کرد به من و صورتشو تکون داد و اخم کرد.منم همونطور زل زده بودم تا خودش فهمید خرابکاری کرده و لو‌رفته.خیلی ناراحتم .شوهرم مرد خوبیه ولی میگه‌من نمیتونم مادرمو ول کنم از اونورم خانواده پدریم خیلی مشکلات دارن نمیتونم برگردم. شما بگین چیکار کنم هر روز اعصاب خوردی دارم. 

بیشتر سرت به کار خودت باشه کارای مادرشوهر تو با بقیه خواهر برادران تقسیم کنید

اونا رفتن جای دور زندگی میکنن. پیش ماست . چطوری سرم تو کار خودم باشه روزی حداقل ۳ ۴ بار باهاش برخورد دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان