2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سرطان گرفته

2138 بازدید | 76 پست

امروز شوهرم رفت جواب نمونه برداریشو گرفت گفتن مثبته و بدخیم.

خودمم با دکترش صحبت کردم گفت جای نگرانی نیست. نمیدونم راست گفته یا واسه دلداری بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفاش بده عزيزم،، چه سرطانى؟

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

عزیزم یکی از اشناها ماهم سرطان بدخبم داشت خداروشکر الان خیلی ازمایشاش بهترت.ولی بهش نگفته بودن که شرطان داره خیلی بهش روحیه میدادن.انشاالله شفا پیدا کنه😘اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

سرطان سینه و متأسفانه پیشرفت کرده به غده لنفاوی زیر بغلش. 

خیلی خیلی زن خوبیه باورتون نمیشه هرچی از خوبیش بگم کم گفتم. خیلی ناراحتم.

با دکترش صحبت کردم گریه میکردم بخدا😭

عزیزم یکی از اشناها ماهم سرطان بدخبم داشت خداروشکر الان خیلی ازمایشاش بهترت.ولی بهش نگفته بودن که شر ...

از شیمی  درمانی  هاش نفهمید؟

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد