صورتى_يواش مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 887 عنوان چرا وقتی کسی اذیتم می کنه حق میدم به اون 47 بازدید | 8 پست 🙂؟ 1404/04/04 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتى_يواش مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 887 نداشتن اعتماد به نفس همیشه خودتو مقصر میدونی یعنی مشکل فقط اعتماد به نفسه؟
آلیسدرسرزمیننینی عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 3779 یعنی مشکل فقط اعتماد به نفسه؟ بله دیگه اگه بدونی طرف مقابل داره ادیت میکنه تقصیر شما نیست لی بازم خودتو گناهکار بدونی یعنی اعتماد به نفس نداری
صورتى_يواش مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 887 بله دیگه اگه بدونی طرف مقابل داره ادیت میکنه تقصیر شما نیست لی بازم خودتو گناهکار بدونی یعنی اعتماد ... چطوری اعتماد به نفسم قوی کنم من چهره زیبایی دارم قدم خوبه ۱۶۳ مهندس کامپیوتر و نرم افزار از یک دانشکاه دولتی سطح یک پیشنهاد کار داشتم زبانم b2 بهم گفتن بیا استاد زبان کودکان شو دستیار استادم
آلیسدرسرزمیننینی عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 3779 چطوری اعتماد به نفسم قوی کنم من چهره زیبایی دارم قدم خوبه ۱۶۳ مهندس کامپیوتر و نرم افزار از یک دانشک ... من خودم بی اعتماد به نفسماصلا به ظاهر ربط نداره باید هر جوری باشه خودت باور داشته باشیکتاب های راجب اعتماد به نفس به بخون با کسایی دوست بشو اعتماد به نفس بالایی دارن نگاه ببین چطوری رفتار میکنن تو هم شبیهشون بشو
صورتى_يواش مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 887 من خودم بی اعتماد به نفسماصلا به ظاهر ربط نداره باید هر جوری باشه خودت باور داشته باشیکتاب های راجب ... میشه یکم توضیح بدی جطور رفتار می کنن؟
آلیسدرسرزمیننینی عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 3779 میشه یکم توضیح بدی جطور رفتار می کنن؟ آدم با اعتماد به نفس راحت حرفشو میزنه به راحتی میتونه از حقش دفاع کنهخودشو باور داره نمیگه نمی تونم کاری انجام ندم
شنبلیل عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 1522 چطوری اعتماد به نفسم قوی کنم من چهره زیبایی دارم قدم خوبه ۱۶۳ مهندس کامپیوتر و نرم افزار از یک دانشک ... مانشاالله بهت دختر اینهمه هنر داری یعنی خودش اعتماد بنفس من اگه فقط کافی بود جای شما بودم دیگه هیچکس جرات نمیکرد بهم تو بگه