2777
2789

چکار هایی باید کنه؟

منظورم از چجوری زندگی کنه اینه که چجوری لذت ببره از زندگیش؟

و اگه برمیگشتین به خود بیست سالتون چکار میکردین

کلا نصیحت می‌خوام الان.

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان

کار با کامپیوتر و یاد گرفتن برنامه هایی مثل اکسل و پاور

یاد گرفتن حداقل دو تا هنر

مثلا خیاطی و شیرینی پزی

هم بدرد زندگیت میخوره هم میتونی اشتغال زایی کنی تو خونه

ورزش ملایم ترجیحا اگه وزنت مناسبه رقص

دیگه مطالعه و فیلم و اینا هم بیبین 

متاهل ک شدی وقت نمیکنی سرتو یخارونی

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

دوباره بعد از دانشگاه دنبال یه همسر خوب میگشتم که خانواده تشکیل بدم ، باز با هر کس رابطه برقرار نمیکردم کلا همه چیز برای کسی که بهم تعهد داشت ، ورزش رو ترک نمیکردم ، همین فرمون رو ادامه میدام ، با پدر مادرم نهایت احترام رو داشتم ، دوستامو اینجوری ول نمیکردم ، ارایش نمیکردم اینقدر که بعدا برام مشکل ایجاد کنه درحد سبک ، به پوستم بیشتر میرسیدم، کتاب بیشتر مبخوندم مخصوصا روانشانسی های خانواده 

زبانکار با کامپیوتر و یاد گرفتن برنامه هایی مثل اکسل و پاوریاد گرفتن حداقل دو تا هنرمثلا خیاطی و شیر ...

کار با کامپیوتر و اینهارو از کجا یاد بگیرم

و برای شیرینی پزی بنظرت نیازه ادم دوره ببینه؟

چون من همینطوری از رو رسپی بقیه درست میکنم و بد نمیشن

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

دوباره بعد از دانشگاه دنبال یه همسر خوب میگشتم که خانواده تشکیل بدم ، باز با هر کس رابطه برقرار نمیک ...

دوستامو اینجوزی ول نمیکردم یعنی چی؟

آخه من ترجیحم اینه که از همه دوری کنم و تنها باشم

کار با کامپیوتر و اینهارو از کجا یاد بگیرمو برای شیرینی پزی بنظرت نیازه ادم دوره ببینه؟چون من همینطو ...

برو کلای هایی ک میزارن اگ مشکل مالی نداری

یوتیوب هم هست 

ولی آموزش حضوری و تمرین یچیز دیگست

اگه بلدی ک چ بهتر 

بنظر من مدرک فنی حرفه ای بگیری هم عالیه

روی مدرک فنی حرفه ای وام میدن

یجا خاصی کار کنی هم مدرک داری

من مثال زدم

آرایشگری هم بری عالیه

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

درسش بخونه یا یه هنری چیزی یاد بگیره که دستش تو جیب خودش باشه و درآمد داشته باشه در کنارش از پولش استفاده کنه تفریحش هم کنه سمت هر چیزی که علاقه داره بره سعی کنه مستقل باشه و زیاد به خانواده تکیه نکنه به هیچ عنوان تو این سن کم ازدواج نکنه تا میتونی از دوران جوانیت لذت ببر که دیگه برنمیگردی به اون دوره سطح آگاهیت هم تا جایی که میتونی بالا ببر من خودم ۲۵ سالمه توی ۲۰ سالگی همه این کار هارو کردم و خیلی هم راضیم که تونستم از دوران جوانیم بهترین استفاده رو بکنم و لذت ببرم

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

برو کلای هایی ک میزارن اگ مشکل مالی ندارییوتیوب هم هست ولی آموزش حضوری و تمرین یچیز دیگستاگه بلدی ک ...

اها مرسی عزیزدلم.

خودم به کیک پزی علاقه دارم آخه🫦

درسش بخونه یا یه هنری چیزی یاد بگیره که دستش تو جیب خودش باشه و درآمد داشته باشه در کنارش از پولش اس ...

حرفهات خیلی مفید بودن❤️

و یسوال دارم

شما چجوری کسب درامد میکردین؟

دوستامو اینجوزی ول نمیکردم یعنی چی؟آخه من ترجیحم اینه که از همه دوری کنم و تنها باشم

بعدا پشیمون میشی ،گاهی ازشون خبر بگیر ، نمیخواد قاطی باشی ولی برا تنهاییات یه کسی رو بزار که از قدیم یاد کنی و بخندی ، بعد ازدواج همه چیز بهتر میشه اگه با ادم حوبی ازدواج کنی ولی از لحاظ عاطفی وابسته میشی یهو میبنی هیچ کی رو نداری جز اون این خوب نیست

یه حرفه + یه هنر

حرفه مثل حسابداری یا برنامه نویسی یا ارایشگری توی یه لایم تخصصی

هنر یه چیزی برای دل خودت مث موسیقی نقاشی

اگه شرایطشو داری حتما انجام بده

من تو سن تو اگه میخواستمم نمیتونستم پول کرایمو به زور میدادن برم دانشگا

بنفشه🍃

اها مرسی عزیزدلم.خودم به کیک پزی علاقه دارم آخه🫦

موفق باشی عزیزدلم

خیلی هم عالی سعی کن تو یه کار حتما حرفه ای بشی

کیک پزی یه کار امن و راحتیه ک تو خونه خودتون میتونی کسب درآمد کنی

یا بدی ب مغازه ها یا یجا تبلیغ کنی 

درآمد هم داسته باشی