منظورم از چجوری زندگی کنه اینه که چجوری لذت ببره از زندگیش؟
و اگه برمیگشتین به خود بیست سالتون چکار میکردین
کلا نصیحت میخوام الان.
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
بعدا پشیمون میشی ،گاهی ازشون خبر بگیر ، نمیخواد قاطی باشی ولی برا تنهاییات یه کسی رو بزار که از قدیم ...
آخه خیلی خیلی سخته تحمل آدمها
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
من رشتم تجربی هست گلم دانشجو رشته پزشکی هستم و در کنارش زبان انگلیسی تدریس میکردم
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من رشتم تجربی هست گلم دانشجو رشته پزشکی هستم و در کنارش زبان انگلیسی تدریس میکردم
چجوری و کجا؟
مدرک داشتین؟
میشه یکم راجع به تدریس زبان راهنماییم کنین
چجوری و کجا؟مدرک داشتین؟میشه یکم راجع به تدریس زبان راهنماییم کنین
من خودم از بچگی به زبان علاقه داشتم از بچگی فکر کنم کلاس اول اینا کلاس زبان میرفتم بعد مدرک زبان بله دارم و دیگه تدریس میکردم زبان هنوز هم میکنم بعضی اوقات هم خصوصی تدریس میکردم
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
چجوری و کجا؟مدرک داشتین؟میشه یکم راجع به تدریس زبان راهنماییم کنین
مثلا توی آموزشگاه های زبان بعضی اوقات هم توی خونه خصوصی
پس چطوری میخوای با یه ادم با یه دنیای خیای خیلی خیلی متفاوت ازدواج کنی و هسر بشی ؟ میدونی ازدواج یعنی همسر و هم مسیر یعنی چی ؟ اصلا جنس مردا رومیشناسی تو که تحمل همجنس خودتو هم نداری؟
پس چطوری میخوای با یه ادم با یه دنیای خیای خیلی خیلی متفاوت ازدواج کنی و هسر بشی ؟ میدونی ازدواج یعن ...
هنوز که ازدواج نکردم
و اینکه منتظر میمونم تا یکی مثل خودمو پیدا کنم احتمالا
در غیر این صورت ازدواج نمیکنم
چون هم خودمث بد بخت میکنم هم طرف مقابلو
بخاطر اینکه اصلا به راحتی با ادمها کنار نمیام.