2777
2789

تجربیه ابجیم ، فرهنگیانم شانسی داد و زد قبول شد مصاحبه هم دعوت شده اما میگه علاقه ای اصلا نداره نمیتونه محدودیت هاش رو ، چیکار کنیم؟ 

بهش میگیم اونم بخون چند روز برو مصاحبه اگر یه درصد هیچی نیاوردی اون ببینی قبولی یا نه اونو بری

اما میگه وقتی علاقه ندارم و …

چیکار کنیم به نظر شما؟ خودشم اینجاست در حضور خودش میپرسم

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکش میکنم من. وقتی علاقه ای نداره چرا باید وارد اون مسیر بشه و عمرشو وقف چیزی که دوست نداره بکنه؟

یعنی میگید کلا کنسلش کنیم؟ خواهرمه برام خیلی عزیزه نمیخوام واقعا اسیب ببینه

تا وقتی از فرهنگیان انصراف نده نمیتونه انتخاب رشته سراسری کنه که بگه میرم مصاحبه اگه هیچی نیاوردم فرهنگیانو داشته باشم..میشه درباره اینکه فرهنگیانو دعوت شده ازت سوال بپرسم یا شماره ای ازش بدی با خودش صحبت کنم؟ 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

دقیقا شرایط الان منو گفتی واقعا نمیدونم خودمم چیکار کنم

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

تا وقتی از فرهنگیان انصراف نده نمیتونه انتخاب رشته سراسری کنه که بگه میرم مصاحبه اگه هیچی نیاوردم فر ...

بپرس عزیزم اینجاست

اینقدر مصاحبه سخت میگیرن رد میشه اگه دوست نداره نره چون معلمی بابد واقعا دوست داشته باشی این کار رو در ضمن الان مثل قبل نیست معلما خیلی اراد تر هستند از نظر پوشش اگه مشکلش اینه

التماس دعا

ولی ادم باید عاشق معلمی باشه:)✨️✨️

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

فرهنگیان پول خاصی نداره.. عشق میخواد و محدودیت دارهاگر دوست نداره اجبار نکنین

شان داره حداقل میگن طرف معلمه.. حرفای خانوادمه که دارن اصرااااار میکنن بهش بره مصاحبه وگرنه من میگم علاقت