2821
2789
دقیقا من خودم پسر دارم خیلی توهین می‌شنوم و دلم میگیره روز دختر استوری هر کی رو باز می‌کنی داره از ع ...

عزیزم خب معمولا قربون صدقه هایی که پسراتون میرین توهین به بقیس مثلا خواهرشوهرم استوری میزاره پسر خار چشم دشمنای مادره پسر که داشته باشی کسی جرعت نداره فلان انگار با مردم دعوا دارن من خودم هیچیشووندارم فعلا ولی بنظرم رفتارش زنندس

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔 ارکیده🩷🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جواب استارتر رو دادم 🗿 باشه تو برو پسر بزا عصا دستت بشه ایبابا به من چه اصلا دختر خوب نیست 😐 خو ...

کجاش خودزنی کردم معنی خودزنی هم نمیدونی

من اگه دخترداشته باشم با همه ی پسرای دنیا عوض نمیکنم 

واگه پسرداشته باشم  با همه دخترای دنیا عوضش نمیکنم 

توهم برو خوتودرمان کن ازحرفات معلومه جنسیت زده ای

کجاش خودزنی کردم معنی خودزنی هم نمیدونیمن اگه دخترداشته باشم با همه ی پسرای دنیا عوض نمیکنم واگه پسر ...

عزیزم من بهت توصیه میکنم هرچی داشتی به بقیه پسرودخترای دنبا کاری نداشته باش 

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔 ارکیده🩷🌱

چطور این نظرو داری؟ چه ربطی داره الان برادر شوهرم دختر دوست داره چی اون چیه؟ مگه من گفتم از دختر بدم ...

معلومه که بدتون نمیاد ببخشید قصد توهین نداشتم،ولی ادم بی علت که از چیزی خوشش نمیاد ولی پسر دوست داشتن بوی جهالت میده ببخشید چون قدیما اون افرادی که جاهل بودن همشون این عقیده رو داشتن

عزیزم شوهرتم پسر دوست بوده دیگه والا از هرکی بپرسی اینو یه عیب میدونه،شما و همسرت هر دو سنتی شدید هس ...

ما سنتی نیستیم و دختر هم تو خانواده هامون ارزش و احترام و جایگاه بالایی داره یه خواهرشوهردارم کوچیکه و مجرد بخدا کفره بگم میپرستنش 

خواهر زاده خودم دختره دروغه بگم اندازه بچه های خودم دوسش دارم ولی خیییلی دوسش دارم 

اصلا هم اونجور نیستیم بگیم پسر برتره یا دختر 

فقط از رو سلیقه هامون اینو خواستیم 

مثلا اگه الان دختر دوست داشتیم می‌شدیم چی؟ 

البته که چون از قدیم همش گفتن پسر پسر الان هرکی بگه پسر از رو سلیقه نمیگه از رو برتری جنس مذکر به مونثه 

و حقدارین 

کجاش خودزنی کردم معنی خودزنی هم نمیدونیمن اگه دخترداشته باشم با همه ی پسرای دنیا عوض نمیکنم واگه پسر ...

🗿حالا تو اول ببین باردار میشی یا نه 🤣 بعد تصمیم بگیر با کیهان عوضش کنی یانه   

𓄂𓆃

دقیقا من خودم پسر دارم خیلی توهین می‌شنوم و دلم میگیره روز دختر استوری هر کی رو باز می‌کنی داره از ع ...

اهمیت نده دختر وپسرشیرینی خودشو دارن ودردسرهای خودش 

ولی من تونی نی سایت خیلی دیدم کسانی که دختردارن به اونایی که پسردارن ازاین حرفا میزنن ولی برعکسش ندیدم فکرکنم یه جورایی عقده ای شدن

عزیزم واقعا دختر و پسر فرقی نداره هر دوش نعمت خداست

راست می گی گلی قبول دارم اما دست خودم نیست همدمی که از جنس خودم باشه جوری بارش بیارم که از همه پسرا سر بشه لیدی باسی بشه واسه خودش نمی تونم تغییرش بدم تو خودم از طرفی الان بیشتر حکومتای اروپایی ولیعهدشون دختره مثل پرنسس لئونور پرنسس سال و ویکتوریای سوئد پرنسس اینگرید و پرنسس کاترینا مالیاتی هلند و ... این یسری ها برادر دارن اما خودشون ولیعهدان چون بچه بزرگ نرم یعنی حتی حکم رانی ها هم فهمیدن پسر و دختر فرقی ندارن و وارث حساب میشن می‌دونی یه چیزی هست به اسم توالی میتوکندریایی که از مادر منتقل میشه و یه خط مادر سالار هست

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
عزیزم خب معمولا قربون صدقه هایی که پسراتون میرین توهین به بقیس مثلا خواهرشوهرم استوری میزاره پسر خار ...

من به این نمی‌گم قربون صدقه این بی فرهنگیه بحث من چیز دیگریست....من میگم چون می‌خوان اون فرهنگ پسر دوستی قدیمی رو از بین ببرن که نباید پسر کشی راه بندازن بچه چه دختر چه پسر داده ی خداست هیچ دانشمندی هم نمیتونه حتی یه انگشت اون بچه رو بسازه پس هر چی خدا برامون صلاح دونسته رو روی چشمامون نگه میداریم

معلومه که بدتون نمیاد ببخشید قصد توهین نداشتم،ولی ادم بی علت که از چیزی خوشش نمیاد ولی پسر دوست داشت ...

خب گلم منو شما همو نمی‌شناسیم اگه عقیده ام این بود که بی تعارف میگفتم بله ولی واقعا اینطور نیست 

نه گلم توهینی ندیدم صحبت دوستانه س 🌹