2821
2789
من که نمیگم پسر بده گلم پسرها هم کلی خوبی دارن میگم کلا قربون صدقه ها گاهی انگار نیت دیگه ای پشتشه م ...

دقیقا خیلی این کلمات استفاده میشه متاسفانه این ین والدین بچه های سمی تربیت میکنن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اکثرا بخاطر تربیتی هست ک داشتن یا تصور غلطشون... 

وقتی هم دختره به دنیا میاد پدرا بیشتر دختره و علاقه دارن بهش...

ولی در کل پسر دوستی یا چسبیدن به یه جنسیت نشونه جهله

کسی که میخواد پدررومادر بشه اصلا نباید جنسیت براش مهم باشه .. اگر مهم بود باید روی بچه دار شدنش صرف نظر کنه ..پدر مادر واقعی بچه و میخواد برای پدر و مادری کرذن براش ...نه جنسیت

.

دقیقا خیلی این کلمات استفاده میشه متاسفانه این ین والدین بچه های سمی تربیت میکنن

دقیقا یه جوری میگن پسر پشت آدمه که انگار پسر سپری هست که تمام بلاهای آسمانی و زمینی رو دفع میکنه و اصلا ممکن نیست اتفاقی براش بیفته

یا میگن دختر با محبته دختر ادمو نگهداری میکنه همه ی دخترا تماما محبت هستن کسی که دختر نداره قراره گوشه خیابون بمونه

من هردوتارو دیدم دختر دیدم خانواده رو ول کرده دخترم دیدم تمام مدیریت خانواده رو دوششه پسرم دیدم مادر پیرش رو کتک زده پسرم دیدم مثل برگ گل از مادرپدرش نگهداری کرده نمیدونم مردم کی قراره دست از این صفت دادن های از روی جاهلیت دست بردارن

جدای همه ی اینا بنظرم کسی که بچرو با نیت پشت داشتن یا پرستاری برای پیری داشتن میاره خودخواهه و اینده و زندگی بچه رو بهش زهر میکنه

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔 ارکیده🩷🌱

من مجردم اینکه میشم یا نمیشم به شما ربطی نداره به منو خدا ربط داره خواستم بگم بچه برای پدر مادر عزیز ...

خیلی اسکلی 

اینهمه گارد گرفتن به یه تکست اولم که حتی با استارتر بودم چیز عجیبیه    اینهمه ملت لایک کردن خداروشکر بی مغز نمونده این ملت   هموم اولشم نگفتم پسر بده یا دختر بده که توی اسکل گارد گرفتی 

دلم برا بچن میسوزه قراره تو بررگش کنی  اصلا با این نیت و نوا میتونی لچتو تا دوماهگی نگه داری🤣🤣🤣

خدا بهت نگاه کنه 

𓄂𓆃

خیلی اسکلی اینهمه گارد گرفتن به یه تکست اولم که حتی با استارتر بودم چیز عجیبیه اینهمه ملت لایک کر ...

اسکل خودتی 

من گفتم این حرف اشتباهه یعنی چی که وارث تاج وتخت میخوان  اونایی هم که لایکت کردن یا اسکولایی مثل خودت بودن یا عقده ی پسردارشدن دارن

وگرنه آدم سالم این درفشانی که  از شما فوران کردو لایک نمیکنه