2821
2789
اهمیت نده دختر وپسرشیرینی خودشو دارن ودردسرهای خودش ولی من تونی نی سایت خیلی دیدم کسانی که دختردارن ...

ولی من برعکسشو دیدم مثلا روز دختر همه پسردارا استوری میکنن انقدر دختر دختر نکنید اخرش باید برای پسرای ما فلان کنن یا ما باید بگیریمشون این اگه عقده و حسادت نیست چیه

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔 ارکیده🩷🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا نباید با این جور آدما خود تحقیر دهن به دهن شد😂😂😂😂همون ایموجی واسه جوابشون بسه

خودتحقیر که تویی،تا میگن پسر غش میکنی

تا میگن دختر منزوی میشی🤭🤣

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دقت کردم خود پسر رو هم دوست ندارن، در اصل کارکرد های پسر رو دوست دارن، این تصور که قراره عصای دستشون بشه و کار کنه و کمک خرج باشه و البته موقع دعوایی چیزی پشتشون باشه باعث شده فک کنن پسر داشتن خیلی بهتر از دختر داشتنه، برعکس تصور می‌کنن دختر مال مردمه و شوهر میشه صاحب اختیارش و قراره برای اوضاع زندگیش همش نگرانی و حرص و جوش بخورن ذهنشون قبول کرده دختر یعنی دردسر، احتمالا خیلیاتونم شنیدین که پدرمادرا می‌گن دختر بزرگ کردن سخته که اتفاقا بنظرم کاملا برعکسه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خودتحقیر که تویی،تا میگن پسر غش میکنیتا میگن دختر منزوی میشی🤭🤣

💩💩💩💩💩💩😂😂😂😂😂😂😂

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
من به این نمی‌گم قربون صدقه این بی فرهنگیه بحث من چیز دیگریست....من میگم چون می‌خوان اون فرهنگ پسر د ...

من که نمیگم پسر بده گلم پسرها هم کلی خوبی دارن 

میگم کلا قربون صدقه ها گاهی انگار نیت دیگه ای پشتشه 

مثلا من از کسی که میگه هرکس لیاقت دخترنداره هم خوشم نمیاد

اصلا این حرفا چیه بچه فقط سالم صالح همین و بس

حالا اینکه پسربخوای بد نیس ولی اینکه به زن حامله سر جنسیت بچه استرس بدی یا بین پسردخترت فرق بزاری خیلی بده

🗿حالا تو اول ببین باردار میشی یا نه 🤣 بعد تصمیم بگیر با کیهان عوضش کنی یانه

من مجردم اینکه میشم یا نمیشم به شما ربطی نداره به منو خدا ربط داره خواستم بگم بچه برای پدر مادر عزیزه فرق نداره جنسیت ولی سطح شعورت پایینه نفهمیدی ونمیدونستم با یه بچه سال بحث میکنم وگرنه هم کلام نمیشدم

درضمن خیلی بی تربیت وگستاخی 

توهم یه دختر  چه گلی به سر مادرت زدی باین همه ادب

اون دیگه نشونه بی فرهنگی و احمق بودنه بخدا مگه خودش از همون جنس نیست؟

نمیدونم واقعا

بعضیا از عقل تهی هستن

بنظر من ذات انسان قابل احترامه اصلا درک نمیکنم برای بالا بردن یک جنسیت یکی دیگرو بکوبی هر ادمی وقتی ارزشمنده که خوب باشه در هر مرحله ای از زندگیش حالا هر جنسیتی

من دقت کردم خود پسر رو هم دوست ندارن، در اصل کارکرد های پسر رو دوست دارن، این تصور که قراره عصای دست ...

الان خاله من خرج خونه مادربزرگم و میده پسرا رفتن دنبال زندگیشون هر از چندگاهی یه کمکی می کنن خوشبختانه الان خیلیا نظرشون تغییر کرده بنظرم پنجاه پنجاه هستن دختر دوستان و پسر دوستا

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always