2821
2789
اینجا بحث سلیقه فقط مطرح نیست،اگه سلیقه خودشونو برای خودشون نگه دارن که هیچی،بحث سر اینه که سعی در ت ...

آخر حرفم گفتم که تا وقتی سلیقه ی خودمون رو به هم دیگه تحمیل کنیم مشکلی نیست دوست عزیز.....البته تو اطراف من کسی جرات ندارم به دختر دارا چیزی بگه ولی تا اونی که دوتا پسر داره رو میبینن میگن وای بدبخت شدی یه دختر بیار تنها موندی میزارنت سالمندان.در کل از اونور بوم افتادن

چه دخترا و پسرایی که باعث آبروریزی خانوادشون هستن و خانواده آرزوی مرگشون رو دارن حتی.پس هیچ ربطی به جنسیت نداره انشالله ذات  و تربیت بچه هامون خوب باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه برای شما جنسیت مهم نیست پس چرا اینطوری جواب دادید از اول همینو میگفتید تاپیکایی که میگن پسر دوست ...

جواب استارتر رو دادم 🗿  باشه تو برو پسر بزا عصا دستت بشه  ایبابا به من چه اصلا دختر خوب نیست 😐  خود زنی میکنی چرا

𓄂𓆃

برا همین سوره کوثر نازل شدن نسل و اتفاقا دختر نگه می داره فامیلی اصلا مهم نیست نباید به حرفایی آدمای ...

منمم اینطوریممم،برای منم مخم نیست ،من میگم احمقانه اس،چون الان تو دوره ای نیشتیم که همه شغلا هم بدنی باشن بگیم چون اون پول میاره با ارزش تره

چه دول پرستایین😂بچه بچه س شیرینه چه فرقی داره دختر و پسرش اونی که یک جنسیت رو بیشتر از اون یکی دوس ...

بابا مردم ازخودشون بیزارن کی حال داره برای بچه یکی دیگه سرودست بشکنه خاله من ۵ تاپسر داره چ نفعی به ما داشته ک بخوایم ذوقشو کنیم 

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔 ارکیده🩷🌱

نمیدونم والا دوست داشته باشید حداقل تبعیض قائل نشیدیه بنده خدایی دخترشو از دست داده بود یکی از اقوام ...

وای خدا عجب آدمی بوده این چه طرز حرف زدن با آدم داغ داره 😶

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

فقط جمله اول🤣🤣🤣

اصلا نباید با این جور آدما خود تحقیر دهن به دهن شد😂😂😂😂همون ایموجی واسه جوابشون بسه

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
جاهل نیست گلم خب دوست داره بچش پسر باشهبرادر شوهر م متاهله و هنوز بچه نداره سر نمازش دعا میکنه خدایا ...

نه اتفاقا جاهله

ازینایی هستن که دختر بشه ناراحت میشن

مجرد بود میگفت دختر دوستدارم و مهم نیس جنسیت

الان یه شوهر کرده

میگه الا و بلا پسر میخوام

الان 2تا پسر داری 1 دختر بیاری تکلیف چی میشه وقتی دختر سلیقت نیست؟شاید و احتمال رو بزار کنار در حال ...

صد در صد دوسش دارم چون بچمه الان پسر دوست دارم 

ولی اگه دختر دار هم بشم چون مادر هستم میخوامش با جون و دل 

منمم اینطوریممم،برای منم مخم نیست ،من میگم احمقانه اس،چون الان تو دوره ای نیشتیم که همه شغلا هم بدنی ...

اصلا نباید اهمیت بدی به این جور ادما

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
اگه برای شما جنسیت مهم نیست پس چرا اینطوری جواب دادید از اول همینو میگفتید تاپیکایی که میگن پسر دوست ...

دقیقا من خودم پسر دارم خیلی توهین می‌شنوم و دلم میگیره روز دختر استوری هر کی رو باز می‌کنی داره از عشقش به دخترش میگه خدا نکنه ما یه کم قربون صدقه ی پسرامون بریم قورتمون میدن که عصر حجری هستین و دنبال وارث میگردین و تو آینده بدبختتون میکنن

عزیزم شوهرتم پسر دوست بوده دیگه والا از هرکی بپرسی اینو یه عیب میدونه،شما و همسرت هر دو سنتی شدید هس ...

چطور این نظرو داری؟ چه ربطی داره الان برادر شوهرم دختر دوست داره چی اون چیه؟ 

مگه من گفتم از دختر بدم میاد؟؟ 

الان حس ملکه ای رو داره که ولیعهد رو بارداره😂😂😂امان از جهل که درمانی نداره

من اگه دختر دار بشم این حس و دارم 😁