2821
2789
چون تو خانواده ما کسی تا حالا پسر نیورده بچم بیاد کلی دختر هست واسش دست و پا میشکنن قربونش برم

پسر بچه هایی که بین دخترای زیادی بزرگ میشن اصلا روحیات پسرانشون رشد خوبی نمیکنه متاسفانه باید خیلی مواظب باشی

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔 ارکیده🩷🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه ببین من خودم دوتا پسر دارم اگه دختر داشتم شاید کلا دختر دوست میشدم مثلا دخترای دیگرانو میبینم خوش ...

الان 2تا پسر داری 1 دختر بیاری تکلیف چی میشه وقتی دختر سلیقت نیست؟

شاید و احتمال رو بزار کنار در حال حاضر که پسر دوستی و پسر سلیقته بنظرت دختر داشته باشی حست بهش چیه

خیلی حرف تکراریه حالا اگه یکی بگه عاشق دختره خوبه بگیم گریه کن سرقبرش میخواد

الان بیشتر ولیعهدان دخترن حتی قانون کشورها عوض شده 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
اتفاقا به نظرم برعكس شده اكثرا دختر دوست شدن، و هميشه پز دختراشونو به پسردارا ميدن. البته وقتشه كه ب ...

خب اونا هم از اون نوع جهالت در خودشون دارن،فرقی نداره که

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
به سلیقه ی هم احترام بزاریم مثلا یکی لباس آبی دوست داره یکی صورتی یکی با حجاب دوست داره یکی بی حجاب. ...

اینجا بحث سلیقه فقط مطرح نیست،اگه سلیقه خودشونو برای خودشون نگه دارن که هیچی،بحث سر اینه که سعی در تحقیر افرادی دارن که دختر دارن و میخندن بهشون،هنوزم افرادی هستن که رقابت میکنن ببینن کی پسر بیشتری داره و پز بده میگن اسم و شهرتمون نمیره،حتی پیامبدم مسخره کردن که دختر داشته بهش گفتن ابتر پس دیگه...

خب اونا هم از اون نوع جهالت در خودشون دارن،فرقی نداره که

خودت چی جنسیت خودتو دوست داری؟

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
خودت چی جنسیت خودتو دوست داری؟

تو به من چیکار داری تو این این هیری ویری

کدوم احمقیه که جنسیت خودشو دوست نداشته باشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حال بهم زنهیکی از اقوام نزدیکمونامروز با مامانم حرف میزدهی میگفت دوستدارم بچم پسر بشهچی بخورم چی کار ...

جاهل نیست گلم خب دوست داره بچش پسر باشه

برادر شوهر م متاهله و هنوز بچه نداره سر نمازش دعا میکنه خدایا بهم اولاد دختر بده برعکس شوهر من همیشه میگفت خدایا اولاد پسر سالم بهم بده 

هم خودم و هم همسرم دختر هرکی رو می‌بینیم با ذوق نگاش میکنیم 

اینجا بحث سلیقه فقط مطرح نیست،اگه سلیقه خودشونو برای خودشون نگه دارن که هیچی،بحث سر اینه که سعی در ت ...

برا همین سوره کوثر نازل شدن نسل و اتفاقا دختر نگه می داره فامیلی اصلا مهم نیست نباید به حرفایی آدمای احمق گوش داد من اگه دختر داشتم اتفاقا به اون کسی که بهم بخنده در جوابش می گفتم افتخارم اینه که دختر دارم چون ارزش جنسیت خودمو می دونم و خودمو پست نمی بینم

🗿اصلا جنسیت مهم نیست مهم سالم باشه دیگه اونا مشکل دارن

اگه برای شما جنسیت مهم نیست پس چرا اینطوری جواب دادید از اول همینو میگفتید تاپیکایی که میگن پسر دوست داریم همه شماتت میکنن مثل شما میگن تاج وتختش بی وارث میمونه 

وقتی  میگن دختر دوست داریم همه به به وچه چه خوبه اونجا هم بگیم گریه کن سرقبر میخوای 

چون تو خانواده ما کسی تا حالا پسر نیورده بچم بیاد کلی دختر هست واسش دست و پا میشکنن قربونش برم

چه دول پرستایین😂

بچه بچه س شیرینه چه فرقی داره دختر و پسرش اونی که یک جنسیت رو بیشتر از اون یکی دوس داره لابد عاشقه همونه که گفتم وگرنه دیگه چه فرقی با هم دارن؟

تو به من چیکار داری تو این این هیری ویریکدوم احمقیه که جنسیت خودشو دوست نداشته باشه

😐

جاهل نیست گلم خب دوست داره بچش پسر باشهبرادر شوهر م متاهله و هنوز بچه نداره سر نمازش دعا میکنه خدایا ...

عزیزم شوهرتم پسر دوست بوده دیگه والا از هرکی بپرسی اینو یه عیب میدونه،شما و همسرت هر دو سنتی شدید هستید