خب بنظرم علاقه داشتن به جنسیتی طبیعیه ولی خب پسر تو ایران راحت تر زندگی میکنه نسبتا ولی درکل بنظرم کسی براش جنسیت خیلی مهمه و افتخار و برتری میدونه عقل نداره
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡
اتفاقا به نظرم برعكس شده اكثرا دختر دوست شدن، و هميشه پز دختراشونو به پسردارا ميدن. البته وقتشه كه بفهميم هرچي كه خدا بهمون داده رو شكر كنيم چون صلاح مارو توي اون ديده
به سلیقه ی هم احترام بزاریم مثلا یکی لباس آبی دوست داره یکی صورتی یکی با حجاب دوست داره یکی بی حجاب...تا وقتی نخوایم به زور سلیقه ی خودمون رو قالب بقیه کنیم یا به اونا توهین کنیم مشکلی نداره