2789

من هیچکدومو نمیخوام🤣

خب بنظرم علاقه داشتن به جنسیتی طبیعیه ولی خب پسر تو ایران راحت تر زندگی میکنه نسبتا ولی درکل بنظرم کسی براش جنسیت خیلی مهمه و افتخار و برتری میدونه عقل نداره

گاهی به اندازه ی معلمای پرورشی خسته کنندم جدی نگیر💔 ارکیده🩷🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اکثر دور و وریای من دختر دوست دارن ❤

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

نمیدونم والا 

دوست داشته باشید حداقل تبعیض قائل نشید

یه بنده خدایی دخترشو از دست داده بود یکی از اقوامش اومده دلداری بده گفت اگه پسر بود چیکار میکردی وقتی سر دختر اینجوری میکنی 

یعنی پشمام ریخت

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

[QUOTE=385873648]چون تو خانواده ما کسی تا حالا پسر نیورده بچم بیاد کلی دختر هست واسش دست و پا میشکن ...

قربون صدقه پسرم میرم که چند وقت دیگه میاد

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

الان دختر دوستان با پسر دوستان برابرن من که خودم ندیدم پسرارو تو سر کسی بزنن دختر نور خونه هست 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
دوسش که دارن. کیو دیدین تا حالا بچشو بندازه تو کوچه چون دختره

نمیندازن تو کوچه اما خیلی دیدم حتی همینجا که به پسرشون هزار بابر اهمیت میدن و همش میزنن تو سر دختر و میکننش کلفت خونه چون دختر سلیقشون نبوده😂

به قول شما سلیقشون نیست دیگه مجبورن به تحمل😂

منظور استارتر کسایبه که دختراشون رو تحقیر می کنن.شما ترجیحتون فرزند پسره، ولی قطعا اگه دختردار هم ب ...

نهههه من دختر بچه ها و خیییییلی دوست دارم آره برای خودم پسر دوست دارم مجرد هم بودم همیشه برای خودم پسر دوست داشتم 

به سلیقه ی هم احترام بزاریم مثلا یکی لباس آبی دوست داره یکی صورتی یکی با حجاب دوست داره یکی بی حجاب...تا وقتی نخوایم به زور سلیقه ی خودمون رو قالب بقیه کنیم یا به اونا توهین کنیم مشکلی نداره

قربون صدقه پسرم میرم که چند وقت دیگه میاد

من پدربزرگم و چند ساله از دست دادم همیشه می‌گفت من تو رو با چهل تا پسر عوض نمی کنم عاشقم بود 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always