2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلطنتسون بی وارث نمونه

الان تو بیشتر کشورها دخترا ولیعهدان قانون عوض شده بچه بزرگ ولیعهد میشه حتی اگه برادر داشته باشه

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
یعنی اگر پسر دوست داشتن ولی دختر دار شدن باید دوسش نداشته باشن چون سلیقشون نبوده؟

دوسش که دارن. کیو دیدین تا حالا بچشو بندازه تو کوچه چون دختره

خام بودم که مرا سوختی، از بس پختم

تا حالا ندیدم یکی تاپیک بزنه بگه چرا از دختر خوشتون میاد چرا ماهایی که پسر دوست داریم به اونا نمیگیم ...

برای اینکه الان پسر دوست داشتن تابوئه و طرف بوی اینو میده که روشن فکر نیست و سنتیه 

اگه اینجوریه چرا هی پسر و به رخ دختر میکشن

برا ما که اینجوری نیست من خودم تک فرزندم مامانم پسر دختر فرقی ندارن براش دایی هامم نفری یه دختر دارن 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
تا حالا ندیدم یکی تاپیک بزنه بگه چرا از دختر خوشتون میاد چرا ماهایی که پسر دوست داریم به اونا نمیگیم ...

منظور استارتر کسایبه که دختراشون رو  تحقیر می کنن.

شما ترجیحتون فرزند پسره، ولی قطعا اگه دختردار هم بشید کم نمیذارید براش🌷

چون تو خانواده ما کسی تا حالا پسر نیورده 

بچم بیاد کلی دختر هست واسش دست و پا میشکنن قربونش برم 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

شما اگه یه پسر و یه دختر داشته باشی پسره رو بیشتر دوست داری چون سلیقته؟

نه ببین من خودم دوتا پسر دارم اگه دختر داشتم شاید کلا دختر دوست میشدم مثلا دخترای دیگرانو میبینم خوشم میاد ازشون ولی خب خودم دوست داشتم بچه هام پسر بشن