2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلطنتسون بی وارث نمونه

الان تو بیشتر کشورها دخترا ولیعهدان قانون عوض شده بچه بزرگ ولیعهد میشه حتی اگه برادر داشته باشه

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
یعنی اگر پسر دوست داشتن ولی دختر دار شدن باید دوسش نداشته باشن چون سلیقشون نبوده؟

دوسش که دارن. کیو دیدین تا حالا بچشو بندازه تو کوچه چون دختره

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
تا حالا ندیدم یکی تاپیک بزنه بگه چرا از دختر خوشتون میاد چرا ماهایی که پسر دوست داریم به اونا نمیگیم ...

برای اینکه الان پسر دوست داشتن تابوئه و طرف بوی اینو میده که روشن فکر نیست و سنتیه 

اگه اینجوریه چرا هی پسر و به رخ دختر میکشن

برا ما که اینجوری نیست من خودم تک فرزندم مامانم پسر دختر فرقی ندارن براش دایی هامم نفری یه دختر دارن 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
تا حالا ندیدم یکی تاپیک بزنه بگه چرا از دختر خوشتون میاد چرا ماهایی که پسر دوست داریم به اونا نمیگیم ...

منظور استارتر کسایبه که دختراشون رو  تحقیر می کنن.

شما ترجیحتون فرزند پسره، ولی قطعا اگه دختردار هم بشید کم نمیذارید براش🌷

چون تو خانواده ما کسی تا حالا پسر نیورده 

بچم بیاد کلی دختر هست واسش دست و پا میشکنن قربونش برم 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

شما اگه یه پسر و یه دختر داشته باشی پسره رو بیشتر دوست داری چون سلیقته؟

نه ببین من خودم دوتا پسر دارم اگه دختر داشتم شاید کلا دختر دوست میشدم مثلا دخترای دیگرانو میبینم خوشم میاد ازشون ولی خب خودم دوست داشتم بچه هام پسر بشن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792