2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 171 پست
ن اتفاقا انتقاد پذیرم .شما یکی از تاپیک های که کامل توضیح دادم و اکه وقت دارید بخوانید

اوکیه زیاد در نی نی سایت دنبال مشورت نباش چیزهای که من گفتم تحربه ۳۰ سال زندگی هست من الان ۴۳ سالمه 

آهان پس اون زنیکه ولکن نیست 😡

تاپیک دومی که زدم مال پارسال و لطفاً خبون

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوکیه زیاد در نی نی سایت دنبال مشورت نباش چیزهای که من گفتم تحربه ۳۰ سال زندگی هست من الان ۴۳ سالمه

پس لطفاً تاپیک دومم رو بخون چیزهایی که درباره نامزدم گفتم و نظرت رو بهم بگو 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان 

الهی چه قدر سخت ، بعد از طلاق خبر داری چه کار کردن؟ هنوز باهم هستن؟؟؟

نه خبری ندارم ولی به احتمال زیاد نباشن چون اوضاع آروم نیست و جو متشنج شد سر وقت زنع رفتم و ترسید 

کلفت میخوانمامانشون زانو درده دیگ نمیتونه

کاش مامانشون بجای زانو درد مشکل رحم داشت نازا بود واااالا

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

نه خبری ندارم ولی به احتمال زیاد نباشن چون اوضاع آروم نیست و جو متشنج شد سر وقت زنع رفتم و ترسید

همون بهتر که خبر نداری عزیرم خدا کمکت کنه زودتر فراموش کنی و زندگیه بهتری داشته باشی از ته دلم برات ناراحت شدم مطمعن باش هر زنی تو زندگیش یک مدلی دلش شکسته، خیلی قوی هستی که جدا شدی 

همون بهتر که خبر نداری عزیرم خدا کمکت کنه زودتر فراموش کنی و زندگیه بهتری داشته باشی از ته دلم برات ...

فدات بشم آبجی جونم 

همون بهتر که خبر نداری عزیرم خدا کمکت کنه زودتر فراموش کنی و زندگیه بهتری داشته باشی از ته دلم برات ...

برام دعا کن 

آهان میگم برو مشاوره وقتت رو تلف نکن هیچ آدمی رو نمیشه اصلاح کرد

خب میخام از تجربه شما هم بدونم گفتین کلی تجربه داری 

برام دعا کن

جانه دلم عزیزم ندیدمت اصلا ولی بغض کردم برات ای خدا خودت کمکمون کن عزیرم اول از همه قدره سلامتیتو بدون و جوونیتو تلاش کن لذت ببری و پیشترفت کنی حالا هر مدلی که برات امکان داره حتی یک ورزش ساده یوگا هر چی خدا کمکت کنه عزیزم