2777
2789

ماهی یکی میخورم کلا الان بخاطر اپارتمان نشینی و افتاب نگرفتن اکثرا کمبودش رو دارن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتروضعت خوبه که 

مال من 5بود😲😲😲😲😲😲😲😲

الان 6ماهه دارومیخورم تازه رسیده به 25.روزی یه دونه نانودی میخورم .هفته ای یه دونه 5000 د3

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من گوشه های لبم باز شده زخم مختصریم داره نمیدونم میگن مال کمبود همینه

فکر کنم ب ویتامین سی و گروه ب مربوط بشه لب.کلا دی کمبودش ضعف بدنی و ماهیچه میده و افسردگی.سرچ کنی میاد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
جدی??چیکا کردی امپول یا قرص

همون دکتری که دفتی و آزمایش نوشته برات،اگه کم بود قرص مینوشت برات.علائم کمبود ویتامین دی درد پاها و مفاصل هست.میتونی از داروخونه قرصشو تهیه کنی و هر ماه یکی استفاده کنی.ولی اصولا باید دکتر تجویز کنه چون به غیر از نور خورشید تو زرده تخم مرغ و آجیل هست.

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...