2777
2789

ماهی یکی میخورم کلا الان بخاطر اپارتمان نشینی و افتاب نگرفتن اکثرا کمبودش رو دارن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتروضعت خوبه که 

مال من 5بود😲😲😲😲😲😲😲😲

الان 6ماهه دارومیخورم تازه رسیده به 25.روزی یه دونه نانودی میخورم .هفته ای یه دونه 5000 د3

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
من گوشه های لبم باز شده زخم مختصریم داره نمیدونم میگن مال کمبود همینه

فکر کنم ب ویتامین سی و گروه ب مربوط بشه لب.کلا دی کمبودش ضعف بدنی و ماهیچه میده و افسردگی.سرچ کنی میاد

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
جدی??چیکا کردی امپول یا قرص

همون دکتری که دفتی و آزمایش نوشته برات،اگه کم بود قرص مینوشت برات.علائم کمبود ویتامین دی درد پاها و مفاصل هست.میتونی از داروخونه قرصشو تهیه کنی و هر ماه یکی استفاده کنی.ولی اصولا باید دکتر تجویز کنه چون به غیر از نور خورشید تو زرده تخم مرغ و آجیل هست.

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...