2777
2789
عنوان

خونه بابام دیگه بهم خوش نمیگذره

594 بازدید | 23 پست

خونه پدریم از بعد ۱۸سالگی دیگه بعم خوش نمیگذره 

خانما من عاااااااااشق پدرم بودم ، خیلییییی دوسش داشتم خیلیییییییییییییییییییییییییی 

تا همین یکی دوسال پیش ، شدیدددددد دوسش داشتم شدیددددددددددددددد، طوری که وقتی می‌خوابید نگاش میکردم گریم می‌گرفت از سر دوست داشتنش،  باورتون میشههههههههه🥲.؟؟

ولی یکی دوسالیه به طرز خیلیییی فجیعی مادر و خواهراشو به من ترجیح میده 

الویت زندگیش اونام،  خیلییی جاها منو مامانمو بخاطر اونا ناراحت میکنه ، دعوامون میکنه 

در صورتی که اونا هیچ خیری براش ندارن ، هروقت کارشون بیفته بهش سراغشون میگیرن 

یکی از عمه هام کاری کرد مامان بابام تا پای طلاق رفتن،  دو بهم زنی میکنه 

ولی بابام بازم چسب اونه 

عمم مستقیم و عیر مستقیم به منو مادرم بی احترامی میکنه

انتطار داره با وجود اینکه اونا به ما بی احترامی میکنن ، دوسشون داشته باشیم 

ولی من یکی به شخصه نمیتونم 

عصری پنکمون سهوا افتاد و یه تیکه از پرکش شکست،

خواهرم با کلی ترس به بابام گقت بابا نمیدونم چطور بگم ناراحت نشی ، تا اینکه من وسط حرفش گفتم پنکه عصری افتاد یه تیکه از پرکش شکست  بابام به خواهر ۱۰سالم گقت،  عب نداره بمونید تو گرما تا خفه شید من سرکار کولر دارم 

با این حرفش خواهرم گریش گرفت 🥲

یکی دوسالیه از بابام خیلیییی بدم میاد ، دیگه مثه قبا دوسش تدازم ، چون فهمیدم اونم انگار منو دوست نداره مثه قبل 

قبلنا خیلیییی دوسم داشت خیلییی

ولی چند بار منو جلو خواهرش که دشمنه صایع کرد 

بدجور از چشمم افتاده 

از یه طرف به خودم حق میدم از یه طرف عذاب وجدان میگیرم از اینکه بابامه و دیگه مثه قبل ازش خوشم نمیاد 

۲۳سالمه 

از خونه فراریم بخدا،  حالم بهم میخوره از خونمون

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم اینطوریه خیلیییی طرف خواهرشو داره فقط کافیه کوچک ترین حرفی ب اونا بزنم منو تا پای طلاق میبره...

درصورتی که خواهرش همیشه شوهرش و خانواده خودشو ترجیح میده هرموقع لنگ شوهر من باشع بهش زنگ میزنه نمیدونم چکار کنم بجز تحمل ))))

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

خدا انشالله شر این عمه ها رو به خودشون برگردونه

عزیزم شمام یه کم سیاست داشته باشید باباتون رو بکشید سمت خودتون بذار حال این عمه ی عوضی خراب بشه.

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شوهر منم اینطوریه خیلیییی طرف خواهرشو داره فقط کافیه کوچک ترین حرفی ب اونا بزنم منو تا پای طلاق میبر ...

شوهر باز قابل تحمل تره ، چون مثلا پیش خودت میگی عب نداره یه پسر غریبست 

ولی پدر ، فرق دارع 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
یکم دیگه تحمل کن ایشالا درست میشه این چیزا همیشگی نیست

خیلیسیی دارم اذیت میشم 

بخدا همش از خونه میرم بیرون بدون اینکه کاری داشته باشم تا فقط خونه نباشم 

از طندگی سیرم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

عزیزم فکر می‌کنی شاید چون زیادی توی خونه موندی همچین حسی داری و زیاد فکر نکن الکی سر هیچ و پوچ زندگی رو به خودتون زهر نکنید مگر چه قدر زنده این اخلاق خوب و خوش از خودتون با پدرتون نشون بدین اونم خوب میشه بازم 

برو سرکار خودت رو مشغول کن 

۲۳ سال زحمتتو کشیده اینجوری نگو خدارو خوش نمیاد 

بیشتر پدر ها همینجوری آن زبون تندی دارن مگر میشه بچه آسون رو دوست نداشته باشن

خیلیسیی دارم اذیت میشم بخدا همش از خونه میرم بیرون بدون اینکه کاری داشته باشم تا فقط خونه نباشم از ط ...

کاملا درکت میکنم. اکه بدونی من سر همین موضوع کجا رفتم کار میکنم که فقط خونه نباشم!

شوهر باز قابل تحمل تره ، چون مثلا پیش خودت میگی عب نداره یه پسر غریبست ولی پدر ، فرق دارع

بازم مادرتون این وسط سر رفتار شوهرش بیشتر ناراحته 

خیلی حس بدیه که انقد به خواهرش اهمیت بده نمیگم توجه نکنه اما به هرحال همسر و بچه آدم مهتره در آخر خواهرشم زندگیه خودشو داره

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉
عزیزم فکر می‌کنی شاید چون زیادی توی خونه موندی همچین حسی داری و زیاد فکر نکن الکی سر هیچ و پوچ زندگی ...

اتقاضا زیاد خونه نمیمونم 

چون حالم از خونمون بهم میخوره 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
بازم مادرتون این وسط سر رفتار شوهرش بیشتر ناراحته خیلی حس بدیه که انقد به خواهرش اهمیت بده نمیگم توج ...

بله همینطوره 

البته مادرم هم خیلییییی مقصر بوده و هست

اگه خدا بخواد میشه 😍😘