2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مطمئنم بامن بود خیلی پرو و پر توقعه

در کل جوابشو بده .ولی حواست باشه پیش شوهرت هیچی نگی .بعدم کاری نکنی روش تو روت باز بشع چون خیلی بده دیگه تیکه نمیندازه مستقیم میاد تو روت میگه 

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود

دیشب با پدرشوهر بحثش شده برگشته میگه صدبارگفتم جلو غریبه به من این حرف نزن 😕

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

[QUOTE=54373328]مثلا چی.یخورده یادمون بده؟[/QUOTE

مادر شوهرم خونش ویلاییه بعد شوهرم همیشه بال و کتف مرغ و جدا میزاره که ببریم خونه مامان ایناش واسه جوجه درست کردن اونام مال خودشونو میارن میزاریم روهم درست میکنیم یه بار یه تیکه پشت مرغم تو مشما بود یادم رفته بود درش بیارم بعد مادر شوهرم گفت ازین به بعد مرغ و میشوری تمیز بشور چربی رو پشتشو بگیر تمیز نمیشوری اصلا منم گفتم مامان جان پسرت میشوره مرغارو من دست نمیزنم برو بهش بگو ازین به بعد تمیز تر بشوره دیگه خفه شد 

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
من مادر شوهرم خیلی تیکه میندازه همیشه هر حرفی بزنم یه جواب سنگین میده دلم میخواد جواب حرفاشو بدم

به نظرم یه جوری با سیایت همون موقع جوابشو بده طوری نباشه جواب ندی مدام بری گردن شوهرتو بگیری و بحث و دعوا بندازی تو زندگیت

البته منظورم این نیست که خدایی نکرده بی ادبی کنید یا توهین کنید

مادر شوهر من علنا جلوی من به خانومایی که ازدواج مجدد میکنن فحش میده لقب میده.مادرم ازدواج مجدد کرده.ولی سکوت میکنم.چون میدونم بی فایده س بحث کردن

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...

منکه مادرشوهرم خدایی خیلی خوبه با جاریمم خوبم هرجا میره از ما تعریف میکنه جوری که همه زن عموهای شوهرم میگن خداعروسایی مثل شما ب من بده.. واسه روز مادرم باجاریم یه انگشتر خوشگل گرفتیم واسه مادرشوهرم

واسه من داشتم بچه شیر میدادم تازه سزارین شده بودم سر سینه هام زخم بود زیر بغلم بخاطر سینه سوم بزرگ شده بود و ازش شیر میریخت خیلی درد میکشیدم شوهرم اومد کنارم نشست تشکر کرد که با این وضع بازم دارم شیر میدم به بچه.یه دادی زد از اونور خونه که تشکر واسه چی همه شیر میدن!حالا دختر خودش نمیده ها. یه لحظه چهره وا قی شو به همه نشون داد.آخه حالت عادی بگی میگه من اروپایی م و الم و بلم