2777
2789
اگه مدام به شوهرت گله کنی میری  زیر ذره بین شوهرت ببینه چی میگین چکار میکنین  اما وقتی خو ...

میرن سریع میزارن کف دست شوهر

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا اخه در اومده به من میگه دیگه میخوام زیادی محبت نکنم بعضیا خیلی بی چشمو روان

توام میگفتی آره مامان بعضی ها ارزش محبت ندارن من خوشبختانه آدممو زود میشناسم  محبتمو حرومش نمیکنم 😝

آرامش روزهای بیقراریم خدا....

مثل خودش جوابشو بده اگه مستقیم گفت توام بگو .اگه حرفشو پیچید تو لفافه توام بپیچ .بعضی وقتام بی محلی کن .مادرشوهر من ی بار دائم میگفت عروس مثل دختر نمیشه ده بار گفت منم بهش نگاه کردم با ارامش گفتم درسته مادرشوهرم مثل مادر نمیشه.همونجا خفه شد

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
مریض ن مریض . خواهرشوهر من 3 ماه بود زاییده بود بعد 3 ماه به ما گفتن

وااااااااا

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
والا به خدا نیست ولیعهد زاییده، منم به شوهرم گفتم دیگه هیچی بهشون نمیگی م اونم موافق بود ،آنقدر نارا ...

وای چ کار زشتی کردن ‌مثلا که چی بهتر اینا امتیازه واسه تو حداقل شوهرت الکی به پر و پاچه خونوادش نمیپیچه 

سلام من از همون اول جواب میدم اصلا جواب ندنم دق میکنم  چیز خوبیم نیست ،میدونم،مثلا من همه کاراشو میکردما یروز خسته بودم برگشت گفت همونطور که خونه مامانت کار میکنی اینجا هم کار کن😕😡 منم برگشتم گفتم خونه مامانم که میرم نمیذاره دست به سیاه وسفید بزنم میگه به اندازه کافی خونه مادرشوهرت کار میکنی😂

وای چ کار زشتی کردن ‌مثلا که چی بهتر اینا امتیازه واسه تو حداقل شوهرت الکی به پر و پاچه خونوادش نمیپ ...

دقیقا کار من و راحت میکنن تازه من شوهرم و مجبور کردم کادو هم بده به خواهرش، کلا اگه کار زشتی هم انجام میشه از طرف اوناست

سلام من از همون اول جواب میدم اصلا جواب ندنم دق میکنم  چیز خوبیم نیست ،میدونم،مثلا من همه کاراش ...

واقعا نمیفهمه اینا چرا انتظار دارن عروس مثل ... کار کنه  تو خونشون. ؟ مگه کارگر گرفتید آخه . 

مادرشوهر من یبار مثلا قهر بود منم نمیدونستم قهره آخه شب قبلش من با دخترش بحث کردم دخترش رفته بهش گفته بعد خونه ی داییش رفتیم با همه سلام احوالپرسی کرد به من که رسید مثلا ندیده منم رفتم جلوش وایسادم بعد از چند ثانیه برگشت گفت ااا توام اومدی گفتم مطمینا وقتی شوهرم بیاد پشت سرش من میام یجوری همه فهمیدن چقد کارش زشته اما بعد از چند وقت ذهن پسراشونو شست و شو میدن که زنت با ما بده کلا من که هر ۱ ماه یبار میرم خونشون باهاشون رابطه ی خاصی ندارم مهمونی برن میگن ما هم میریم همین

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
واقعا نمیفهمه اینا چرا انتظار دارن عروس مثل ... کار کنه  تو خونشون. ؟ مگه کارگر گرفتید آخه .&nb ...

حالا مگه دوتا کاسه بشقاب بشوری لاغر میشی منکه مادرشوهرم عین مادر خودمه هر کاری داشته باشه انحام میدم شاید یه وقتایی یه تیکه هم بنداره ولی بزرگتره پیره ازش توقعی ندارم