2777
2789
حالا مگه دوتا کاسه بشقاب بشوری لاغر میشی منکه مادرشوهرم عین مادر خودمه هر کاری داشته باشه انحام میدم ...

خیر نمیشم اوایل آنقدر کردم جای تشکر شد وطیفمه یادم بیار بعد کلی کار کردن از پله ها که پایین میومدم شنیدم داره به شوهرش میگه این وقت کار شد باز فرار کرد تو اتاق، فکر کن بعد اون همه زحمت وقتی گاوه نمیفهمه منم جونم به زحمت نمیندازم

حالا مگه دوتا کاسه بشقاب بشوری لاغر میشی منکه مادرشوهرم عین مادر خودمه هر کاری داشته باشه انحام میدم ...

خدا ببخشه بهت، واسه ما که آدم نبود، یار تو روی من به دخترش گفت میری خونه مادر شوهرت پ ا نشی جلو ش طرف بش و ری مگه تو کارگری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه مادرشوهرم خدایی خیلی خوبه با جاریمم خوبم هرجا میره از ما تعریف میکنه جوری که همه زن عموهای شوهر ...

شاید یه حرفایی بزنه که ناراحت شم اما میگم اگه همینو مامان خودم میگفت ناراحت نمیشدم چون مادرشوهره ناراحت میشم پس ولش کن

فک کنم شما خونواده شوهری😅😅

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
دقیقا کار من و راحت میکنن تازه من شوهرم و مجبور کردم کادو هم بده به خواهرش، کلا اگه کار زشتی هم انجا ...

بیخیالی طی کن عزیزم .الان که راحت شدی دیگه فکر نکن به گذشته بلاخره اونام دختر دارن خدا بی جواب نمیزاره

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
عزیزم از طرز گفتنش از اینکه یه انتظارای نابجایی براورده نشده زل میزنه تو چشای من اینو میگه

خب همچين آدمي اگر شما بخواين دهن به دهن بزارين باهاشون تاثير بدي تو زندگي خودتون ميزاره

بهتره سر خودتو گرم كني با كار و كلاس و اين چيزا تا كمتر ببينيش

واقعا نمیدونم اول اینکه مادر شوهر چکاره ست که به عروس،دختر عین دسته گل یه خونواده بگه پاشو دستشویی بشور؟!! غیر قابل درکه!! اینا همه از عوارض روی زیادی دادنه.والا ما همه دختر خونه ایم بعد عروس کس دیگه!!  کی مامانمون دستور داده پاشو دستشویی بشور؟!! بعدم بگه،مادر ادم قضیه اش فرق داره!! مادرشوهر عمرااااا مث اون نمیشه!! من خودم اهل سکوتم،شاید ۵ تا جمله حرف بزنم باهاش،فک میکنم بهترین سیاسته.چون یبار اومدم صمیمی شم یا به قول خودشون یخم باز شه،دیدم سوالای نامربوط و شخصی میپرسن که میمونی چجور جواب بدی. برای مادرشوهری که حرف کلفت میزنه و تیکه و اینا حتما در وقت مقتضی بااااید جواب داد.پررو میشن فک میکنن نفهمیدی یا کلا متوجه اتفاقات دور و برت نیستی.اتفاقا باااید جواب داد.مورد شما،کاش میپرسیدی شما منظورتون کیه مثلا؟به کی محبت کردید  و لایقش نبودن؟ اگه سربالا جواب داد که خط مشیتو عوض کن.اگه نه بازم مراقب باش.مراقب خودتو شخصیتت.

دوست عزیز بحث لاغری و چاقی و دوتا دونه کاسه بشقاب بی ارزش نیست.بحث احترام و شخصیته.طایفه شوهر برده یا کارگر نگرفتن که محق باشن دستور بدن یا انتظار داشته باشن.یعنی حق ندارن.هر خانمی که ازدواج میکنه،صاحب شعور و درک و عقله و چند درجه عقبتر از خواهرشوهر و برادرشوهر و ایناست در واقع تا ۱۰۰ سال بعد عروسه ومهمون و عروس محسوب میشه.صلاح بدونه بلند میشه نه اینکه امر کنن بهش.البته اینا شخصیتیه.بعضی ادما ذاتا دستور نمیگیرن طبق منطق خودشون و شرایط عمل میکنن بعضی ها هم نه،دوست دارن به نظر خونواده شوهر بیان مثلا با این کارا...اگه هر زنی شان خودشو بدونه و حد و حدود داشته باشه ،شخصیتش با امر و نهی و تیکه خورد نمیشه.اینجور فداکاری ها عموما از مهربانی و خوش نیتیه ولی طایفه همسر فرق داره.کوچکترین کار برابر با وظیفه دائمه.جواب حرف سنگین هم باید داد تا بدونن درست حرف بزنن.