2777
2789

اگه خیلی جواب بدی احترام بینتون میره به قول مامانم به زنی که دنبال شر میگرده یه سلام کن رد یعنی به پرو پاچ نپیچ که شرش دامنتو نگیره

اگه میبینی خیلی داره اذیت میکنه یکبار جوای محکم بده بعد ول کن

تو سطح‌شعور خودتو پایین نیار

She is everything I ever wanted.... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خدایی مادرشوهرم خوبه وتیکه نمیندازه ولی بنظرم اگه سکوت کنید بیشترحرصش درمیاد...البته اگه میتونید ی جوری باسیاست جوابشو بدین جوری ک فک نکنه بهش بی احترامی کردین

باید یادبگیریم قضاوت نکنیم
آقا اخه در اومده به من میگه دیگه میخوام زیادی محبت نکنم بعضیا خیلی بی چشمو روان

شاید منظورش تو نبودی عزیزم

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود
آقا اخه در اومده به من میگه دیگه میخوام زیادی محبت نکنم بعضیا خیلی بی چشمو روان

از کجا میدونی منظورش با شماس؟ 

توام بگو آره دنیا خیلی بد, شده آدم باید چشماشو باز,کنه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بله 

بهش بگو اره درسته منم پشیمونم که خوبی کردم

شیشه عطرم شکسته بود.حیاط پر از بوی خدا شده بود.و من در اغوش ماه برای همیشه به خواب رفته بودم.با گونه خیس و کبود سیزده سالگیم که جای اخرین بوسه مادرم بود