2777
2789

متخصص گوش، حلق، بینی باشه 

زیادم نگیره پولم زیاد نیست 🥲

داریم دکتر خوب 

بینیم گوشتیهههه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

کدوم شهری 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری

تهران 

غرب هم میتونم برم مثلا لرستان، خوزستان، کرمانشاه، ایلام و... 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

همسایه مون پیش یه دکتر تهران عمل کرد میگه الان۳۰ میگیره

اسم دکترش چیه؟ بینیش گوشتی بود؟ راضیه؟ 

فکر نکنم 

آخه من بهترین دوستم قبلا با هفتاد تومن عمل کرد که بینی اش الان فوق العاده شده اگه اشتباه نکنم تهران عمل کردن 

باز هم بپرس شاید جایی شرایط اقساطی داشته باشند

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

تهران غرب هم میتونم برم مثلا لرستان، خوزستان، کرمانشاه، ایلام و...

کرمانشاه علی دولتی

حامد نظری 

هستن با ۵۵ اینا عمل میکنن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کلینیک لوندر پارک تو تهران شنیدم با ۲۰ میلیون عمل میکنن،نمونه کاراشون تو پیجشون هست ولی خب فکرکنم گو ...

بنظرت بینی گوشتی رو خوب درمیاره؟ 

اسم دکترش چیه؟ بینیش گوشتی بود؟ راضیه؟

اره خیلی قشنگ شده،،راستو دروغشو نمیدونم والا میگه بعد از من کلی اقوامم هم رفتن پیشش و همه خوب و راضین،پیجشو بهم داد درست یادم نیست الان،حالا اگه تو سرچام پیداش کنم میفرستم برات

فعععععععک نکککککککککنم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

اره خیلی قشنگ شده،،راستو دروغشو نمیدونم والا میگه بعد از من کلی اقوامم هم رفتن پیشش و همه خوب و راضی ...

ممنونمممم تو رو خدا یادت نره دعات میکنم