2777
2789
عنوان

فوبيا

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 205 پست
اونهايي رو ببينيد ك روي دست يا بدن هست   يا ساختار استخون😫😫😫

دیدم الان اونم

اما فقط یه کم روی دست چندشه خب یه جور مریضیه دیگه اما خیلی وحشتناک نیست

به نظر من وحشتناک ترین چیز تو دنیا امپوله و عمل 

من مثلا از دندون پزشکی وحشت دارم شدیییییددد

چند وقت پیش رفته بودم دندون پزشکی به دکتر گفتم میترسم و ... فکر کرد دارم ناز میکنم

واسم امپول زد یهو دید رنگ به رنگ شدم تازه فهمید واقعا وحشت دارم امپول دوم نزد به منشیش گفت ببرتم بیرون تا هم بهتر بشم هم دندونم با همون یه امپول کامل سر بشه و بتونه کارشو انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از وسطاش شك كرده بودم اون پدر سوخته يه فكرايي داره، خيلي دلم سوختتتت

مرگ تو آسانسور خیلی بی رحمانه بود خیلیییی با دیدن اون صحنه  بهم تشنج دست داد خودشم پیش هم کلاسیام وای چه بد بود

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
من فوبیای پرنده و گربه دارم الان ی عروس هلندی داریم دو سه  روز اول قفس نداشت من همش اضطراب داش ...

منم فوبیایی گربه داشتم تو خیابون میدیدم تپش قلب و بدوبدو فرار میکردم حتی یبارم گریم گرفت از ترس ک بابام داد زد سرم گفت لوس بازی در نیار

ولی خداروشکر با کلی ترس و لرز چندباری تو دستم غذا دادم به گربه ها الان یکم بهترشدم 

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
خب نداري ، مث من كه فوبياي ارتفاعو هيچوقت نفهميدم

من از اصلا از ارتفاع نمیترسیدم تا وقتی که یکی از دوستام جلوم از پشت بوم خودشو انداخت پایین

از اون وقت که از بالا نگاهش کردم دیگه از رو یه پله هم پایین نگاه میکنم سرم گیج میره و میترسم

البته باز الان بهتر شدم یه کم اوایل خیلی حالم بد بود واقعا

اووووو من معدن فوبیام😂یعنی اگه بگم باورتون نمیشه!منم فوبیای سوراخ داشتم بدجووور تا میدیدم اینجور چیزارو بدنم کلییی میخارید!ولی الان کمترشده!دوم فوبیای جای تاریک وبخصوص تنگ اصلا خفه میشم نفسم بند میاد!حتی زیر پتو!سومی فوبیای حشرات داشتم ناجور ولی باز کمترشده.ی فوبیا دارم فک نکنم حتی یه نفرم تو دنیا مثل من باشه و این همیشه مایه عذابم بوده تو زندگی اونم خشک شد پوست دستمه ک جدیدا پام هم اضافه شده من یادمه از بچگی تینجور بودم حتی سوم دبستان مامانم برام کرم میذاشت توکیفم که بتونم دستمو بشورم چون دستم ک صابون و حتی اب خالی بخوره باید بلافاصله چرب بشه وگرنه نمیتونم دست مشت شدمو بازکنم و وقتی هم کرم میزنم تا یکم ک جذب بشه نمیتونم ب هیچ شئ خشکی دست بزنم واقعا هم خودم هم شوهرم روانی شدیم خیلی,بده😭😭😭😭