2777
2789
عنوان

فوبيا

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 205 پست
درمانش اينه كه دوري كني ديگه تا جايي كه من ميدونم. تمرينم داره . بعضي فوبيا ها تمرين اينكه بري تو دل ...

منم از همین میترسم که بدتر بشم 

من یکسال هرشب خواب مار میدیدم هررررررشب بدون استثنا این ترس از همون موقع  شروع شد و الان به این حد رسیده وگرن هقبلا مینشستم مستند مارها روبا لذت نگاه میکردم یا یبار رفتم باغ وحش قسمت مارها یادمه شیطنتم گل کرد یه مار گنده زرد بود از بین شیشه هاش درز داشت میخاستم با سنجاق سرم از لای درزه بزنم بهش ببینم چه میکنه 😒

خیلیا میگن ببین نگاه کن یا برو نزدیکش اما من هرگز نمیتونم فکرشم بکنم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فوبیای سوراخ دارم 

فوبیای مارمولک دارم شدییید

اصلا عکسشو ببینم دست و پام شل میشه خودشو که دیگه میمیرم نمیدونم چرا بعضی ها درک نمیکنن میگن یه زن گنده زشته از مارمولک بترسه مگه میخورتت

میگم بابا دایناسور باشه منو بخوره راضی ترم تا مارمولک باشه و منو نخوره 

تقریبا هر شب کابوسش رو میبینم

چون بسی ابلیس آدم روی هست،پس به هر دستی نشاید داد دست.(مولانا)
خب نداري ، مث من كه فوبياي ارتفاعو هيچوقت نفهميدم

با این اوضاع من فوبیا همه چیز دارم فوبیای جاهای تنگ و تاریک . ارتفاع . سوراخ. ترس مرگ عزیزان. هواپیما . زلزله .دریا. حشرات مثل انکبوت

به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ...
واي چه وحشتناااااااك ، چرا خودشو انداااااخت؟

کلا مشکل خانوادگی داشتن و با نامزدش که عقد بودن دعواش شد

از شانس گوشیه منو گرفته بود با نامزدش حرف بزنه و نمیدونم چی گفتن به هم که اینکارو کرد

البته زنده موند اما داااااغون شد الانم با یه بچه جدا شده و زندگی خیلی اسفناکی داره

چرا من این فوبیای سوراخو درک نمیکنم😐

خدا کنه هیچ وقت درکش نکنی خیلی بد و چندشه

من ک هربار ازین سوراخا میبینم حس میکنم رو بدن و زبونم..الان کلی ازین سوراخا میزنه🙁🙁

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
نه بابا ولش كن مگه چه قد موقعيتش پيش مياد كه ببيني. 

خب ببین من الان از هر شی مشابهش مثله شلنگ و سیم برق و لوله آب هم میترسم 😱😞   یه لحظه فکر میکنم اونه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
کلا مشکل خانوادگی داشتن و با نامزدش که عقد بودن دعواش شد از شانس گوشیه منو گرفته بود با نامزدش حرف ...

واي خدا صبرش بده چه سخت.... خودكشي واقعا شجاعت ميخوادا من اصن نميتونم فكرشم بكنم كه اينقد شجاع باشم . بايد خيلي غم به دلت سنگيني كنه كه بتوني... 

خدا کنه هیچ وقت درکش نکنی خیلی بد و چندشه من ک هربار ازین سوراخا میبینم حس میکنم رو بدن و زبونم..ال ...

چجوری میبینی خوب سرچ نکن که ببینی خیلی راحت اتفاقا بقیه فوبیاها سخت تره چون ادم باهاش مواجه میشه