2789
منم موافقم با اون خانم مملکتی ک از در دیوارش نحسی میباره نمی‌خوایم و جای اشتباهی به دنیا اومدیم ایرا ...

به سلامت 

فقط رفتین اونور فاز روانشناسی خاور میانه برندارین که مردم این مملکت از هرچی وطن فروشه متنفرن

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به سلامت فقط رفتین اونور فاز روانشناسی خاور میانه برندارین که مردم این مملکت از هرچی وطن فروشه متنفر ...

چرا گارد میگیرید وطن فروش چیه به خدا ما حاضریم سرمون هم به خاطر وطنمون بدیم هیچ جای دنیا هم وطن خود آدم نمیشه ولی وقتی ک نشه زندگی کرد

به سلامت فقط رفتین اونور فاز روانشناسی خاور میانه برندارین که مردم این مملکت از هرچی وطن فروشه متنفر ...

من روانشناسی دارم میخونم چه جالب نه نترس تو روانشناسی بالینی ک تخصصم دخالت میکنم من مث سایر ایرانی ها تحلیلگر سیاسی نیستم ک حتی تخصص همون سیاست هم ندارن

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

خیر سرمایه میخواد صدرصدباید اونور کار پیدا کنی بعد بری و البته زبانت هم خوب باشه یعنی خیلی خوباطلاع ...

مرسی عزیزم 

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

اینکه هرکی میره به معنی وطن فروش بودنشه؟

هیچ میدونی همینا میخوان بمونن نمیشه با وجود این دولت

با همین وضعیت اینترنت اگه درست نشه مطمئن باش تریدرا و برنامه نویس ها شده فرار میکنن بخواطر شغلشون

خدا کنه بشه اصلا دیگه نمیتونم ی لحظه هم اینجا بمونم

اون موقع ک ترامپ نبود از موسسه اپلای ابراد و هوش مصنوعی سوالاتم می‌پرسیدم برو ازشون بپرس 

چرا گارد میگیرید وطن فروش چیه به خدا ما حاضریم سرمون هم به خاطر وطنمون بدیم هیچ جای دنیا هم وطن خود ...

خب من که نگفتم شما نرید هرکس به موقعیتی داره که با توجه به اون تصمیم میگیره گاهی رفتن حتی بهتره

ولی دارم میگم رفتین اونور هم بد مملکتتون رو نیازی نیست بگید مثل خیلیا که رفتن و الان پرچم اسراییل به دست وایسادن تو کشورهای دیگه

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

اینکه هرکی میره به معنی وطن فروش بودنشه؟هیچ میدونی همینا میخوان بمونن نمیشه با وجود این دولتبا همین ...

ولش کن اینو اگه عقل تو سرش بود میفهمید جایی ک امنیت نیست فردا تو خیابون هزار بلا سرش اومد ایران مث سوریه عراق شد یعنی چی. عزیزم ما باید به فکر خودمون اول باشیم هرجا رفتیم جاپا خودمون سفت کنیم شرایط داشتیم خانواده رو هم دعوت نامه بفرستیم بیان تا اونا هم از شر خاورمیانه راحت بشن 

من ک ویزامم اومده برم میرینم تو این مملکت نه ارامس اعصاب موند اینجا نه روحیه هیچی

چه خوب .من ریجکت شدم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

آره شما بهتره بری ما هم خوشمون نمیاد با همچین آدمایی هم وطن باشیم

کی گفته هموطن مایی

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را