2789
اونا ک خائنن باید سرشون زد

منظورم همونا بود 

وگرنه که ما خیلی انسان های با شرفی داریم که خارج از ایران زندگی میکنند

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعوتنامه داشتی یا خودت اقدام کرده بودی ؟

آره. همسرم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم موافقم با اون خانم مملکتی ک از در دیوارش نحسی میباره نمی‌خوایم و جای اشتباهی به دنیا اومدیم ایرا ...

سلام عزیزم من دارم کارای مهاجرتمو انجام میدم اما بشدت دو دلم و سخته برام تصمیم گیری 🥲 اینکه اینجا خانوادمو تنها بذارم و برم …💔 

جسارتا خودتون دنبال کار های مهاجرتون گرفتید؟تحصیلی میرید یا کاری؟یا مثل اون دوستمون دعوت نامه دارید؟

اره خودمون، ویزا کاری.همسرم اونجاست ، گیر کردم اینجا 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اره خودمون، ویزا کاری.همسرم اونجاست ، گیر کردم اینجا

میتونم بپرسم از کجا شروع کردید؟

برای زبان تون خودخوان خوندید یا کلاس رفتید؟

عذرخواهم اگه سوال زیاد میپرسم چون کسی دوربرم نیست بتونم پرسوجو کنم در این مورد

میتونم بپرسم از کجا شروع کردید؟برای زبان تون خودخوان خوندید یا کلاس رفتید؟عذرخواهم اگه سوال زیاد میپ ...

داستان ما یکم پر پیچ و خمه .

من آیلتس گرفتم ، الانم فرانسه میخونم .

هردورو هم کلاس رفتم ، ولی واسه آیلتس خودخوان خوندم .

راهنمایی که میتونم بکنم و شدنیه ، گرفتن نمره b2 در فرانسه س ، واسه استان کبک کانادا ، ازین طریق اقامت هم میدن ، اگه فشرده و زیاد بخونید شاید یکساله هم بتونی بگیری .

داستان ما یکم پر پیچ و خمه . من آیلتس گرفتم ، الانم فرانسه میخونم .هردورو هم کلاس رفتم ، ولی واسه آی ...

که اینطور خیلی ممنونم از راهنمایی تون

جسارتا با چه شغلی میرید؟

اگه مایل نیستید میتونین این سوال نادیدع بگیرید

که اینطور خیلی ممنونم از راهنمایی تونجسارتا با چه شغلی میرید؟اگه مایل نیستید میتونین این سوال نادیدع ...

راحت باش عزیزم .

من درخواست ویزای کاری از طریق همسرم دادم ، به شغل من بستگی نداره (کار نمیکنم فعلا ،برم اونور یه شغل معمولی پیدا میکنم )، به شرایط همسرم بستگی داره،  حالا که رد شدیم ، باید راه دیگه ای پیدا کنیم .البته که کلا شانسیه .

اگه قصدت جدیه ، پیشنهاد میکنم همون راجع به اقامت کبک از طریق زبان فرانسه تحقیق کنی .

راحت باش عزیزم .من درخواست ویزای کاری از طریق همسرم دادم ، به شغل من بستگی نداره (کار نمیکنم فعلا ،ب ...

که اینطور باز هم ممنونم بخواطر راهنمایی و وقتی که گذاشتین

من مقصدم نیوزلند یا استرالیا قراره باشه

که اینطور باز هم ممنونم بخواطر راهنمایی و وقتی که گذاشتینمن مقصدم نیوزلند یا استرالیا قراره باشه

خواهش میکنم .چیزی بدونم دریغ نمیکنم .

استرالیا هم شدنیه ، دوسه سال سابقه کاری ، مدرک زبان و چندتا شرایط دیگه مربوط به سن و ...، میتونی پرونده تشکیل بدی ، هم اقامت دائم هم موقت ، باید ببینی شغل تورو اونجا میخان یا نه ، اگه بخان ، باهات یه مصاحبه آنلاین هم میکنن .

خواهش میکنم .چیزی بدونم دریغ نمیکنم .استرالیا هم شدنیه ، دوسه سال سابقه کاری ، مدرک زبان و چندتا شرا ...

خداکنه

خیلی استرس دارم با اینکه این کارا میره برای چند سال بعد(سنم کمه)

ولی قراره شغل حسابداری بردارم چون مرتبط به رشته ای که میخونم

خداکنهخیلی استرس دارم با اینکه این کارا میره برای چند سال بعد(سنم کمه)ولی قراره شغل حسابداری بردارم ...

سنت کمه ، فقط الان زمانت و بزار واسه زبان خوندن ، چون هر شرایطی زبان میخواد ، بری هم اونجا باید کار و تحصیل کنی باید بلد باشی ، نت وصل شد تا میتونی هم تحقیق کن ، هوش مصنوعی ، گروه های تلگرامی و ...تحقیق کن ببین شغل مورد نظر تو چقدر خواهان داره اونجاها ، اگه درس میخونی ، نمره هات بالا نگه دار ، مقاله بنویس،  دیگه هرکاری از دستت برمیاد ، چون شدنیه 

سنت کمه ، فقط الان زمانت و بزار واسه زبان خوندن ، چون هر شرایطی زبان میخواد ، بری هم اونجا باید کار ...

بعد چند سال تونستی آیلتس بگیریاگه الان یکی دو ساله  میتونم بگیرم