nszziibbbb مدیر عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 164 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 80 پست بعد این وضعیت ایران میمونید 1404/04/02 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 10820 بعد چند سال تونستی آیلتس بگیریاگه الان یکی دو ساله میتونم بگیرم راستش من فقط یه ماه ، روزی ۵،۶ ساعت میخوندم واسه ایلتسولی سطحم advanced بود • بردهداران زمانها چوب حراجم زدند دست اول تا برامد خود خریدم خویش را •بزمسازان جهان می از سبوی پر خورند چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را
نارین00 عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 92 سنت کمه ، فقط الان زمانت و بزار واسه زبان خوندن ، چون هر شرایطی زبان میخواد ، بری هم اونجا باید کار ... خیلی ممنونم بابت راهنمایی همین کار میکنم
sauory عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4136 سلام عزیزم من دارم کارای مهاجرتمو انجام میدم اما بشدت دو دلم و سخته برام تصمیم گیری 🥲 اینکه اینجا خ ... اگه دو دلی بمون فکر کن یه فرصت از دست دادی همین اگ دو دل باشی بری افسردگی بعد مهاجرت میگیرتت و زود برمیگردی یا از شرم خجالت دیگ اصلا برنمیگردی برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹
maya_rd عضویت: 1404/03/30 تعداد پست: 14 اگه دو دلی بمون فکر کن یه فرصت از دست دادی همین اگ دو دل باشی بری افسردگی بعد مهاجرت میگیرتت و زود ... نه اخه دلایلم برای رفتن بیشتره . اینجا هم حالم خوب نیست فقط بخاطر خانواده ام دو دلم
sauory عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 4136 نه اخه دلایلم برای رفتن بیشتره . اینجا هم حالم خوب نیست فقط بخاطر خانواده ام دو دلم پس نرو برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹
زمستون_زیر_بارون عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8521 جنگ نیست اگه صلح کنن ایران باید هسته ای موشکی شو بده بره کشوری ک موشکی نداشته باشه میشه موند ؟ چی ؟ متوجه نشدم اگه دیدی شکستی... نمیگیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫