2789
ضمنا فاند به این راحتیای که شما میگی نیستش😉کمتر کسی میتونه فاند بگیره و هر رشته ای فاند نداره

کی گفته؟ خیلی از اقوام ما فاند ژاپن هلند امریکا و استرالیا رو گرفتن شما انگار خبر نداری چه راه هایی داره تو رشته و گرایشی تحصیل کن ک فاند بده 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من که ایران میمونم با همه خوبی ها و بدی هاش 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

کی گفته؟ اگه تحصیلی فاند بگیری هزینه صفر میشه اینایی ک راه هاش بلد نیستن اینو میگن

راه دیگه ای هست به جز تحصیل؟

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

آره شما بهتره بری ما هم خوشمون نمیاد با همچین آدمایی هم وطن باشیم

منم موافقم با اون خانم مملکتی ک از در دیوارش نحسی میباره نمی‌خوایم و جای اشتباهی به دنیا اومدیم ایران خاورمیانه برای شما بسازیدش👋🏻 ما ک رفتیم

کاری و ازدواجداشتن فامیل توی کشور مقصد

کاری هم بدون هزینست؟

یه ناناز خانوم قرتی و ادایی 🛍👠 متعهد به امیرجون تا ابد و یک روز😌💍 رها و آزاد همانند باد🌬🫧 و قسم به آه گیرای مادر✌🏻🕊🖤

منم موافقم با اون خانم مملکتی ک از در دیوارش نحسی میباره نمی‌خوایم و جای اشتباهی به دنیا اومدیم ایرا ...

با حرفتون موافقم ایران کشوری با قدمت طولانیه ولی الان دست کسایی افتاده که دارن میرینن بهش

چند وقت دیگه گفتن اینکه ایرانی هستی ننگ میشه با این وضعیت

برای کارشناسی هم میشه بورسیه گرفت شرایط ش چیه

کارشناسی خیلی سخت تره و نشنیدم بورسیه فول فاند بدن ولی حتما برو بپرس اطلاعات من برای ارشد و دکتراس حتما شانسی برات وجود داره فقط زیاد تحقیق کن دربارش