2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک ویزامم اومده برم میرینم تو این مملکت نه ارامس اعصاب موند اینجا نه روحیه هیچی

دمت گرم کجا میری منم دارم واسه اپلای اماده میشم 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

بورسیه تحصیلی بگیر راحت با کمترین هزینه

پیگیرم ☹️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

جسارتا میتونم بپرسم چطوری میخواید برید؟ تحصیلی یا کاری؟

داداشم ده ساله استرالیاست کارامو جور کرده ب عنوان اقوام درجه یک

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

کی گفته؟ اگه تحصیلی فاند بگیری هزینه صفر میشه اینایی ک راه هاش بلد نیستن اینو میگن

ضمنا فاند به این راحتیای که شما میگی نیستش😉کمتر کسی میتونه فاند بگیره و هر رشته ای فاند نداره 

من ک ویزامم اومده برم میرینم تو این مملکت نه ارامس اعصاب موند اینجا نه روحیه هیچی

آره شما بهتره بری ما هم خوشمون نمیاد با همچین آدمایی هم وطن باشیم 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز