فرنوشگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2367 عنوان کربوکسی تراپی برای رفع تیرگی 306 بازدید | 20 پست خانوما سرم نریزید این ی سوال عادیه اینجاعم جای تبادل نظرهدوستان کسب تجربه کربوکسی تراپی داره یا چیژی راجبش شنیده؟ روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻 1404/04/02 | 09:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2273 بله من ۴ جلسه انجام دادم اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
فرنوشگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2367 بله من ۴ جلسه انجام دادم تاثیر داشت راضی بودین؟من نمیدونم بخاطر قدرت دستگاه لیزرم بود یا هرچی. یکن دچار تیرگی شدم گفتم درمان کنم تا بدتر نسده. درد داره؟ روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2273 تاثیر داشت راضی بودین؟من نمیدونم بخاطر قدرت دستگاه لیزرم بود یا هرچی. یکن دچار تیرگی شدم گفتم درمان ... من که هیچ تاثیری ندیدم واقعیتش حیف از وقت و هزینه ای که کردم اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2273 تاثیر هم داشت نه نداشت اصلا اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
فرنوشگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2367 نه نداشت اصلا واقعا؟!؟؟وای خدایا چیکار کنم😣 روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻
atrin_100 عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 860 خیلی روش داره یکیش کربوکسی تراپیهمن گفت با لیزر فلان انجام میده ۳ جلسه لازمهالبته قبلش باید ازمایش هورمونی بدین اگه مشکل هورمونی باشه فایده نداره کاربری صدهزارم
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2273 واقعا؟!؟؟وای خدایا چیکار کنم😣 شاید برای شما جواب باشه، اما من واقعا تاثیری ندیدم اونجوری که دکتر برام گفت اولش من گفتم اگه صد نشه لابد ۵۰ میشه اما هیچ تاثیری ندیدم اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
فرنوشگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2367 خیلی روش داره یکیش کربوکسی تراپیهمن گفت با لیزر فلان انجام میده ۳ جلسه لازمهالبته قبلش باید ازمایش ه ... من مسکل هورمونی ندارم بخاطر اشغه لیزر دچار تیرگی شدم و گفتم درمان کنم تا بیشتر نسده. کربوکسی تراپی پنج نفر میده خوبه پنج نفر میگه بده روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻
atrin_100 عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 860 من مسکل هورمونی ندارم بخاطر اشغه لیزر دچار تیرگی شدم و گفتم درمان کنم تا بیشتر نسده. کربوکسی تراپی پ ... تزریق فیلرم خوبه شنیدم تیرگی رو بهتر میکنه خود پزشک ب من گفت ی روشم اینه کاربری صدهزارم
فرنوشگلی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2367 تزریق فیلرم خوبه شنیدم تیرگی رو بهتر میکنه خود پزشک ب من گفت ی روشم اینه اخه فیلر نمبخوام تزریق کنم سنم کمه ۲۴ سالمع و مجردم. همینجوری یچیز سطحی خواستم براش انجام بدم روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻
zizizizizz عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 4055 بله من ۴ جلسه انجام دادم برای تیرگی کدوم ناحیه؟زانو و آرنج هم میشه خوب بود؟؟
zizizizizz عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 4055 تزریق فیلرم خوبه شنیدم تیرگی رو بهتر میکنه خود پزشک ب من گفت ی روشم اینه برای تیرگی زانو و آرنج هم خوبه ؟